Mergi direct la conținut »
Soțul Gabrielei Cristea și-a sărbătorit mama. “Te iubesc și îți mulțumesc“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Soțul Gabrielei Cristea și-a sărbătorit mama. “Te iubesc și îți mulțumesc“

Soțul Gabrielei Cristea și-a sărbătorit mama. “Te iubesc și îți mulțumesc“

Tavi Clonda și-a aniversat astăzi mama, care a împlinit 69 de ani. Artistul s-a pozat alături de cea care i-a dat viață și de sora lui și a postat imaginea pe contul de socializare.

Tavi Clonda  a surprins-o pe mama lui cu un tort. Soțul Gabrielei Cristea s-a fotografiat alături mama și sora lui, iar fericirea se citește pe fața lor.  Interpretul i-a făcut și o urare emoționantă femeii care a împlinit 69 de ani.

„La mulți ani, scumpa mea mamă! Te iubesc și îți mulțumesc încă o dată pentru tot mi-ai dăruit! Te iubesc! Noi toți te iubim!❤❤️”, a scris Tavi Clonda în dreptul fotografiei.

Tavi Clonda este un cunoscut artist. Este căsătorit cu Gabriela Cristea, împreună cu care are o fetiță, Victoria. Vedeta și partenerul ei de viață urmează să devină din nou părinți de fetiță în primăvara anului viitor. Gabriela Cristea a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader.

Citește și

Cu 3 stenturi la inimă, Jean Paler încalcă sfatul medicilor, din cauza sărăciei. Muncește mult, nu se odihnește și mănâncă aiurea

Close
Închide
  Close