MENIU CAUTĂ

Pepe și majoritatea maneliștilor neamului organizează în Italia ”cea mai mare paranghelie din ultimii 30 de ani”

Distribuie

Manelele iau cu asalt Italia. La aproape 2000 de ani de când românii au cucerit Dacia, latinul Pepe se duce cu o întreagă legiune de maneliști în inima fostului imperiu.

Hotărâți să exporte muzica parangheliilor noastre, s-au grupat pentru acestă istorică acțiune ce va avea loc pe 13 și 14 septembrie într-un mare parc din Bologna, aproape 20 de maneliști și trupele lor de acompaniament care vor cânta mai mult de 20 ore, ceva nemaiîntâlnit nici în patria unde s-au făcut auzite pentru prima oară manelele, România.

Manelele iau cu asalt Italia. Pepe și majoritatea maneliștilor neamului organizează în Italia ”cea mai mare paranghelie din ultimii 30 de ani”

Trâmbițat drept ”cel mai tare show live din ultimimii 30 de ani”, speciala întâlnire intitulată Maraton Manele 2018 (ce va avea loc în Parco Nord), îi aduce în fața publicului pe răsfățații genului, cu manele din toate zonele geografice, amintim: Adi de la Vâlcea, Liviu Puștiu, Jean de la Craiova, Pintu de la Cluj, Morgana, Bodo, Alessio, Șușanu, Narcisa, Sorinel Puștiu, Laura Vass, Bogdan Artistu, Roxana Prințesa Ardealului,  Lorena, Roxana Marcu și Pepe, pentru a arăta italienilor cât de catini suntem.

Pregătirile pentru această megaparanghelie, la care sunt așteptate câteva zeci de mii de peroane sunt pe măsura numărului de vedete ale genului: cinci baruri, dar și bucătăria cu specific românesc ce va aduce în țara pastelor  mirosul de sarmale, mici, berbec la proțap și grătare.

CITESTE SI:

EXCLUSIV/Văduva lui Dan Spătaru e co-producătoare a unui show în memoria artistului. De 14 ani se luptă pentru proiect!

 

Citește mai multe despre Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și liviu pustiu pe Libertatea.

Comentarii