În această dimineață, cu puțin timp după ora 7, jurnalista a adus pe lume cel de-al doilea copil. Mara Bănică, în vârstă de 45 de ani, a născut o fetiță perfect sănătoasă chiar de ziua mamei sale. Proaspăta mămică a făcut primele declarații de pe patul de spital.

„Astăzi ne-am mărit familia!❤️❤️❤️ Am născut dimineață la 7.24 o fetiță perfect sănătoasă! Suntem bine amândouă, ne acomodăm cu viața exterioară! Tot astăzi este și ziua de naștere a mamei mele, așa că un cadou mai frumos nu cred că s-ar fi potrivit! Mulțumesc anticipat tuturor pentru urări și să vă fie bine!??❤️”, a scris Mara Bănică pe una dintre rețelele de socializare.

Mara Bănică mai are un băiat dintr-o relație anterioară. Jurnalista aștepta cu mare nerăbdare să își strângă la piept și fetița, iar momentul mult așteptat a venit.

mara-banica-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cine este tatăl fetiței Marei Bănică

Mara Bănică trăiește o frumoasă și discretă poveste de dragoste, însă nu se știu foarte multe detalii despre soțul ei. Jurnalista a preferat să-l țină departe de ochii curioșilor. Cei doi au o relație asumată și se văd destul de rar, pentru că bărbatul conduce o multinațională în Germania și este nevoit să fie mai mereu plecat.

„Soțul meu conduce o multinațională în Germania și, din păcate, ne vedem la două-trei săptămâni, când vine acasă, trei-patru zile, să stea cu noi, dar relația asta este foarte asumată și așa a fost de la început, pentru că noi suntem oameni maturi. Nu știu cât o să o mai ținem așa, dar momentan asta e situația. E un tip foarte serios, conduce o firmă cu 800 de oameni, e extraordinar de deștept. În momentul în care se va naște fetița, va veni acasă. La un moment dat am discutat să nasc în Germania, dar, din cauza pandemiei, au picat toate planurile, așa că am să nasc în țară, la o clinică privată. Eu zic că o să fie bine”, a spus Mara Bănică pentru Fanatik, înainte să nască.

Urmărește-ne pe Google News