MENIU CAUTĂ

Marcel Toader jură că nu se mai însoară. După șase căsnicii ratate, a decis să rămână burlac

Distribuie

Marcel Toader nu mai vrea să se însoare, după ce a dat greș în șase căsnicii. Afaceristul spune că se simte bine așa cum e în prezent, burlac, și nu mai vrea complicațiile care vin la pachet cu o căsnicie.

Ce nu a putut să facă Marcel Toader timp de nouă ani. La 55 de ani, Marcel Toader a bifat până deja nu mai puțin de șase căsnicii! Iar ultima dintre acestea, cu Maria Constantin, care a ajuns să nici nu-l mai salute, după divorț, pare să-i fi pus capac. Omul de afaceri, care e și un cunoscut personaj monden, susține că nu vrea să mai audă de însurătoare.

„Nu-mi mai trebuie. Îmi este bine așa”, a declarat el pentru Libertatea.

Majoritatea divorțurilor sale s-a terminat cu scandal. Toader a fost acuzat de fostele soții ba de violență, ba că le-ar fi deposedat de sume mari de bani, cum a fost în cazul Gabrielei Cristea.

De altfel, Gabriela i-a și intentat un proces fostului soț, pentru a încerca să-și recupereze banii – 400.000 de euro, conform avocatei sale. Cererea sa a fost însă suspendată, după ce afaceristul și-a băgat firma în insolvență, iar șansele vedeti TV de a-și recupera paguba sunt infime. Asta pentru că Toader nu deține nicio proprietate pe numele său.

De o dragoste cu năbădăi alături de Marcel Toader a avut parte și Anamaria Ferentz. La divorț, cântăreața declara că fostul soț obișnuia să o lovească și era extrem de posesiv și de gelos.

Are un singur fiu, din prima căsnicie

Deși a avut șase soții, Marcel Pavel a fost făcut o singură data tată. El are un fiu din prima căsnicie, de care este tare mândru.

„La noi e o relaţie specială. I-am spus că orice ar face în viaţă, îl ajut”, a declarat afaceristul despre băiatul lui, Maximilian.


Gabriela Cristea nu reușește să recupereze 400.000 de euro de la Marcel Toader. ”Avem dovezi că i-a luat banii, dar și-a băgat firma în insolvență”

Citește mai multe despre Anamaria Ferentz, Gabriela Cristea, Marcel Toader și burlac pe Libertatea.

Comentarii