Mergi direct la conținut »
Marea finală de la „Ferma vedetelor” se apropie. Cum s-au pozat concurenții înainte de Festivalul “Oaia alba, oaia neagră”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Marea finală de la „Ferma vedetelor” se apropie. Cum s-au pozat concurenții înainte de Festivalul “Oaia alba, oaia neagră”

Marea finală de la „Ferma vedetelor” se apropie. Cum s-au pozat concurenții înainte de Festivalul “Oaia alba, oaia neagră”

Marea finală de la „Ferma vedetelor” se apropie. Asaltul pentru finală este miercuri, de la 20:30 si joi de la 21:30, așa că, cei 17 concurenți s-au reunit pentru Festivalul "Oaia albă, oaia neagră". Printre invitați se numără și Andra, care îi va încânta pe cei prezenți cu piesele sale.

Într-o formă de invidiat și cu zâmbetul pe buze, concurenții au făcut o ultimă fotografie înainte de finala care va avea loc peste doar câteva zile.

Ferma vedetelor

Ultimul duel înainte de votul decisiv de la Ferma vedetelor s-a încheiat cu eliminarea lui Dinu Maxer din competiția pentru titlul de fermierul anului și marele premiu de 50.000 de euro. Dinu a pierdut duelul în fața lui Cosmin Natanticu, care este în fermă de la bun început, și își continuă drumul mai departe în competiție.

Pentru că ziua de naștere l-a prins concurent la show-ul de pe Pro Tv, Cosmin Natanticu a sărbătorit la Ferma Vedetelor. Comediantul speră ca la împlinirea celor 38 de ani să aibă măcar un tort de urdă.

Citește și

EXCLUSIV: Polițist premiat cu ”Distincție de onoare”, reclamat la Parchet și dat în judecată pentru tortură. Victima cere daune de 100.000 de euro

 

 

 
 
Close
Close
Închide