Fata Clejanilor le-a mărturisit amicilor ei virtuali că a fost foarte supărată timp de câteva zile, după ce i-a fost spart contul de Facebook. Margherita din Clejani spune că evenimentul a făcut-o să se îmbolnăvească și a publicat o imagine în care apare la Spitalul Universitar din București, cu o branulă în mână, în timp ce i se injectează un medicament.

margherita clejani

”Dragii mei prieteni… Am fost foarte supărată timp de cateva zile! Am avut această pagină închisă, cineva a vrut să-mi faca rău, mi-a spart parola și mi-a accesat contul!!!! ACUM totul este sub control, dacă ați primit vreun mesaj nepotrivit să știți că nu am fost eu!! Din cauza acestei întâmplări am ajuns și la spital!”, a scris Margherita alături de imagine.

Margherita din Clejani, pentru a treia oară la Urgență, anul acesta

Margherita din Clejani ajunge astfel pentru a treia oară la spital anul acesta și este pusă de medici pe perfuzii. În luna februarie i s-a făcut rău din cauza unei răceli și a dat fuga la spital, iar în primăvară a avut o altă problemă de sănătate, caer a trimis-o la urgență.

Margherita din Clejani face furori în muzica lăutărească, alături de părinții ei, Viorica și Ioniță din Clejani. Frumoasa brunetă a trecut și ea pragul esteticianului, cu toată opoziția tatălui ei.

Bruneta și-a pus silicoane, pe care le etalează în ținute cât mai decoltate, și și-a schimbat stilul vestimentar și coafura. Margherita din Clejani și-a și pus lentile de contact, la un moment dat, pentru a avea ochi albaștri, însă moftul nu a ținut-o prea multă vreme.

Pentru a slăbi, Margherita a apelat, ca multe alte vedete de la noi, la dieta Dukan, dar rezultate au fos unele dezastruoase pentru sănătatea ei. Deşi a fost mulţumită de rezultat, fiica Clejanilor a avut de pătimit. “Mi-a fost rău, aveam ameţeli, nu aveam energie, dar cert e că în 3 zile am slăbit vreo 4-5 kilograme”, a mărturisit fiica lui Ioniţă şi a Vioricăi de la Clejani.

„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
PARTENERI - GSP.RO
„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit
HOROSCOP
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit
RECOMANDĂRI