Mergi direct la conținut »
Mari, despre experiența în Thailanda: "Insula Iubirii te schimbă mult ca om"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mari, despre experiența în Thailanda: "Insula Iubirii te schimbă mult ca om"

Mari, despre experiența în Thailanda: „Insula Iubirii te schimbă mult ca om”

Mari și Iulian se vor întâlni în această seară, de la 20:00, la Antena 1, la Bonfire după ce timp de 18 zile și-au testat relația departe unii de ceilalți.

De Dana Aramă,

 

Înainte de întâlnirea cu iubitul ei de acasă, Mari nu se sfiește să recunoască faptul că, pentru ea, „Insula Iubirii” a fost rețeta fericirii.

„Eu am și profitat, că acasă nu se ține un bărbat atât de frumos de mine”, i-a spus aceasta lui Cati.

„Mă simt puternică, abia aștept să ajung acasă, să îmi dau Bac-ul, să fac un curs de make-up! Insula Iubirii te schimbă mult ca om, cel puțin pe mine m-a schimbat”, a mai spus Mari.

În această seară, de la 20:00, la Antena 1, Mari și Iulian vor avea de privit imaginile cu parcursul fiecăruia în Thailanda, iar înainte de a pleca de pe „Insula Iubirii”, aceștia trebuie să răspundă celei mai importante întrebări de cuplu: „Ați venit pe Insula Iubirii împreună, cum plecați: împreună sau separat?”.

Citește și: Salariile de lux din radioul public, ținute la secret. Libertatea a încercat să afle dacă șeful SRR câștigă 7.000 de euro pe lună. „Măcar să ne fi zis felicitări, să scrieți și lucruri bune”

 

Close
Închide
  Close