Mergi direct la conținut »
Maria Butaciu este în comă. Cântăreața de muzică populară, internată la Spitalul Floreasca
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Maria Butaciu este în comă. Cântăreața de muzică populară, internată la Spitalul Floreasca

Maria Butaciu este în comă. Cântăreața de muzică populară, internată la Spitalul Floreasca

Binecunoscuta interpretă de muzică populară Maria Butaciu se află în comă la Spitalul Floreasca din Capitală.

De Dana Aramă,

După moartea Ionelei Prodan, alte vești triste vin din lumea muzicii păopulară românești. Maria Butaciu, una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate interprete de muzică populară din țara noastră, are grave probleme de sănătate.

Potrivit click.ro, Maria Butaciu, în vârstă de 78 de ani, se află în comă la Spitalul Floreasca din Capitală.

Potrivit apropiaților, maria Biutaciu a suferit un accident vascular, iar medicii fac tot posibilul să o țină în viață pe celebra artistă.

“Fiica ei stă lângă ea și o supraveghează, este disperată. Maria este internată la Spitalul de Urgență Floreasca. E în comă de o săptămână și ceva. Mă duc acum din nou la spital, să o văd”, a declarat cântăreața de muzică populară Mioara Velicu pentru sursa mai sus-menâionată.

Maria Butaciu este cunoscută publicului larg cu melodii precum ”Bade, pălărie nouă”,  ”Cui nu-i place dragostea” și multe-multe altele.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV / Ambasadorul Israelului, despre mutarea Ambasadei României la Ierusalim: „Îi ajutăm pe cei care ne ajută”


 

Close
Închide
  Close