Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Maria Ciobanu a împlinit 81 de ani! ”Ciocârlia României” și-a serbat ziua la un sport pub din Los Angeles

Maria Ciobanu a împlinit 81 de ani! ”Ciocârlia României” și-a serbat ziua la un sport pub din Los Angeles

Marea artistă Maria Ciobanu și-a serbat ziua de naștere în noua sa casă, peste Ocean, în Los Angeles. Este pentru prima dată când "ciocârlia muzicii românești", care a împlinit 81 de ani, nu s-a aflat pe scenă și nu a fost înconjurată de prietenii săi de o viață, în România.

Dacă anul trecut și-a serbat ziua încărcându-se cu energia publicului din Otopeni, unde, în baza unui buget generos pus la dispoziție de primărie, și-a strâns copiii din toată lumea – Leontina Văduva, Camelia Ciobanu Filip și Ionuț, cu Doinița soția acestuia -, anul acesta, Maria Ciobanu și soțul său, Mircea Câmpeanu, au organizat o întâlnire la un sport-pub din apropierea locului unde a ales să-și trăiască bătrânețea artista-simbol a muzicii populare românești.

Alături de Maria Ciobanu și domnul Câmpeanu, a fost fiica artistei, solista Camelia Filip, copiii acesteia, dar și câțiva prieteni americani și de origine română.

Simbol al cântecului popular românesc autentic, Maria Ciobanu s-a despărțit definitiv de scenă anul acesta, punând cap unei istorii glorioase de aproape șase decenii. Maria Ciobanu, recent devenită cetățean american, ca și soțul său, a ales să se mute lângă fiica sa mijlocie, într-un loc propice sănătății sale, pe malul Oceanului Pacific, în Los Angeles.

Anul trecut, artista a venit în România pentru celebrarea a 80 de ani, iar, după spectacolul aniversar organizat de Primăria Otopeni, Ionuț Dolănescu a dat o petrecere în vestita casă de pe strada Caimatei, unde a locuit fostul soț al artistei omagiate, Ion Dolănescu.

 

 

CITEȘTE SI:

EXCLUSIV/Cine este băiatul pe care l-a pupat Nicole Scherzinger la Cerbul de Aur 2018! Vlad e imobilizat în scaun rulant și orfan de mamă (VIDEO)

Close
Închide
  Close