MENIU CAUTĂ
28 Iul. 2017 16:31

Maria Ciobanu nu se mai retrage din viața artistică, pentru că publicul nu o lasă. „Admiratorii mă cheamă și eu nu pot să îi refuz. Nu mă retrag”

Distribuie

Maria Ciobanu nu se mai retrage din viața artistică. Interpreta de muzică populară Maria Ciobanu are 79 de ani, din care 60 de ani de carieră.

Anul trecut, a decis că este momentul să se retragă definitiv din lumina reflectoarelor și chiar a vândut bilete la spectacolele sale de adio.

În această vară, însă, Maria Ciobanu s-a răzgândit și ”vrea să moară pe scenă”, cum spun artiștii.

”Ciocârlia cântecului popular românesc”, cum mai este cunoscută, este iubită în continuare de milioane de români și nu vrea să își dezamagească publicul.

„Admiratorii mă cheamă și eu nu pot să îi refuz. Nu mă retrag. Dumnezeu m-a hărăzit cu vocea asta și cu niște copii care au voce că a mea și am datoria să cânt și asta o să fac”, a declarat ea, în exclusivitate pentru Știrile Kanal D.

„Nu o să mă retrag, pentru că nu mă lasă publicul. Mai sunt colegi care spun << că Măria a zis că nu știu de câte ori se retrage, dar nu se mai retrage >>. Dacă publicul mă dorește?”, a mai spus celebra și iubită interpretă de muzică populară.

Cât privește viață ei organizată și vârsta respectabilă la care a ajuns, artistă a dezvălui ”reteta” dup[ care se ghidează: „Nu beau, nu fumez, nu mănânc mult, că să nu mă îngraș, încerc să mă echilibrez. Am mare bucurie că sunt a voastră Mărie. Când am să plec din lume, nu o să iau nimic cu mine”, a spus Măria Ciobanu.


CITEȘTE ȘI… Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 29 iulie – 4 august 2017


În această vară, Maria Ciobanu va cânta pe litoral alături de fiul său, Ionuț Dolanescu, dar va merge și la petrecerile la care va fi invitată să cânte.

Maria Ciobanu și-a riscat viața pentru a-și împlini o mare dorință. Vrea să sărbătorească aniversarea a 80 de ani în România!

Recent, Maria Ciobanu și-a pus cele mai lungi gene false, la aproape 80 de ani. Cum și-a făcut apariția.

Totuși, cu toate acestea, sunt mici probleme în familia sa, în special între fiii săi, pe care artista îi are cu regretatul Ion Dolănescu, tot interpret de muzică populară. Averea tatălui i-a învrăjbit iremediabil! S-au împlinit opt ani de când frații Dolănescu nu-și mai vorbesc. Iată cum a fost împărțită averea lui Ion Dolănescu.


CITEȘTE ȘI… Șoc într-un avion de pasageri! ”Căpitanul Mihai Mărgineanu vă urează un zbor plăcut!”


 

Citește mai multe despre Ion Dolanescu, Ionuț Dolănescu și Maria Ciobanu pe Libertatea.

Comentarii