De Dana Aramă,

Maria Constantin a fost invitată la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a spus răspicat care este relația dintre ea și partenerul său de viață, Marcel Toader.

Nu doar că totul merge ca pe roate, ba chiar cei doi se pregătesc să plece în luna de miere și chiar se gândesc să facă un copil.

Maria Constantin pleacă în vacanță cu soțul ei, Marcel Toader, în Cipru, acolo unde au avut loc și filmările pentru emisiunea „Ferma vedetelor”, unde ambii au fost concurenți.

„Mergem ca doi porumbei, pentru că așa trebuie. pentru că de fapt nu am avut o vacanță, nu am avut o lună de miere. Vrem o lună de miere adevărată”, a declarat vedeta.

maria1

Despre zvonurile despre un posibil divorț, ea a comentat:

„Vorbește lumea. Până la urmă le mulțumesc tuturor pentru că, creând aceste subiecte, mă afișează tot timpul pe prima pagină a ziarelor. Probabil că oamenii de acasă nici nu mai înțeleg ce se întâmplă cu noi. Noi suntem bine… Când lumea scrie despre tine înseamnă că ești, totuși, un personaj interesant. Pe mine mă bucură. Lucrurile merg foarte bine, mergem în luna de miere în Cipru, unde va fi foarte bine, foarte frumos. ne vom bucura, în sfârșit, de noi doi, singuri ca doi porumbei. va fi o vacanță foarte frumoasă pe care o aștept de foarte multă vreme pentru că am fost foarte prinsă și cu acest proiect și cu evenimentele, și cu spectacolele. Dar în postul Sfintei Maria, în august, o să fim în vacanță”, a explicat ea.

maria2

Ea a vorbit și despre posibilitatea de a avea un copil cu Marcel Toader.

„Copilul nu cred că trebuie neapărat programat. Asta e când o vrea bunul Dumnezeu, că mai ține și de cel de sus. Noi ne dorim”, a afirmat Maria Constantin.

„Noi în fiecare dimineață ne facem suprize. El îmi aduce un platou de fructe sau cafeaua la pat”, a încheiat artista.

 

 

Anamaria Prodan i-a înnebunit pe britanici cu ultima aparitie pe Instagram. Ce au scris jurnalistii din Anglia despre romanca
GSP.RO

Anamaria Prodan i-a înnebunit pe britanici cu ultima aparitie pe Instagram. Ce au scris jurnalistii din Anglia despre romanca

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă
HOROSCOP

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă