De Dana Aramă,

Maria Constantin, care a fost cu ochii în lacrimi la o emisiune de televiziune, a plecat din casa în care locuia cu cel care i-a fost cel de-al doilea soț, după ce au decis să divorțeze.

Solista, despre care Marcel Toader a făcut dezvăluiri șocante, s-a mutat cu chirie, însă doar temporar, căci urmează să-și cumpere o casă.

Invitată la o emisiune de televiziune de la Kanal D, Maria Constantin a explicat că nu are prea multe lucruri în casa cu chirie în care stă.

„Eu când mă trezesc merg să fac cafeaua. Aici stau momentan până când îmi voi cumpăra o locuință a mea. Momentan nu am decât o singură cană, am o tigaie, pahare… Mie mi-ar plăcea să îmi gătească altcineva și să facă cafeaua… Aș fi ipocrită să nu recunosc că sunt frumoasă, că se întâmplă. Sunt conștientă că sunt un om plăcut, cu zâmbetul pe buze”, a spus ea.

„La un moment dat îmi voi cumpăra și o casă, undeva la mare. Pe mine mă liniștește marea… Sunt o studentă destul de silitoare. Sunt un om luptător, un om puternic. Chiar dacă sunt multe momente în viață greu de depășit trebuie să fim puternici. Am încredere în divinitate, în Dumnezeu. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și pentreu greutățile prin care am trecut”, a mai spus ea.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV | Cum au petrecut seara Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu. Mai ceva ca niște adolescenți


 

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine