Mergi direct la conținut »
Maria Păuna spune totul despre relația cu Adrian Cristea. Adevăratul motiv pentru care s-au despărțit
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Maria Păuna spune totul despre relația cu Adrian Cristea. Adevăratul motiv pentru care s-au despărțit

Maria Păuna spune totul despre relația cu Adrian Cristea. Regina sprâncenelor a povestit în direct la tv ce a dus la ruptura dintre ei doi și cum l-a ajutat pe fostul fotbalist într-un moment delicat.

De Livia Lixandru,

Maria Păuna spune totul despre relația cu Adrian Cristea. Că să poți să ai o relație, ai nevoie de timp așa cum am mai spus eu ar trebui să-i dau timp timpului că să-mi producă mie timp. Din păcate proiectele pe care le am în derulare și viață mea de familie mi-au ocupat 90% din timpul meu ne-am trezit amândoi că nu avem timp și că devenim doi străini încet încet. Nu l-am dat afară din studio cu bodyguarzi, aşa cum s-a speculat„, a declarat Maria Păuna pentru Antena 1.

Maria Păuna spune totul despre relația cu Adrian Cristea, după ce au decis să pună punct relației

De asemenea, Maria a recunoscut că a fost alături de fotbalist într-o perioadă mai grea. „Adrian îşi căuta un apartament pentru că apartamentul pe care-l avea era aproape de locul unde se antrena şi pentru că nu mai juca acolo şi pentru că era foarte departe de fetiţa lui. El şi-a căutat un apartament. Ca să-ţi găseşti un apartament, fiind Adrian Cristea, este şi mai greu. Nu ştiu câţi dintre voi ştiţi acest lucru şi am venit în ajutorul lui, oferindu-i timp de o lună casa în care locuiam eu”, a mai spus vedeta la Antena 1.

Citește și


EXCLUSIV/ Tudor Chirilă, dovadă de profesionalism la un concert desfășurat în condiții vitrege. „Rămân să cânt și pentru un singur spectator”!


 

Close
Închide
  Close