Mergi direct la conținut »
Mario Fresh, la un pas să pice Bacalaureatul. Nota obținută la ultima materie l-a salvat
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mario Fresh, la un pas să pice Bacalaureatul. Nota obținută la ultima materie l-a salvat

Mario Fresh, la un pas să pice Bacalaureatul. Nota obținută la ultima materie l-a salvat

 Mario Fresh, la un pas să pice Bacalaureatul. Chiar dacă notele obținute de " ginerele " Andreei Esca nu au fost tocmai cele mai bune, fiul adoptiv al lui Alex Velea poate răsufla ușurat, pentru că nota primită la ultima materie l-a salvat.

Mario Fresh a reușit să trecă cu brio de probele scrise ale Bacalaureatului. Iubitul Alexiei Eram a luat nota 5,4 la Limba și Literatura Română, 5,6 la Istorie și 8,4 la Logică.

Nota obținută la ultima materie l-a salvat pe iubitul Alexiei Eram,  și asta pentru că media celor trei materii trebuie să fie peste 6, pentru ca examenul să fie promovat. Rezultate BAC 2018 EDU.RO. Absolvenții de liceu au aflat miercuri, 4 iulie, primele rezultate la Bacalaureat 2018. În aceeași zi, ei pot depune contestații, iar rezultatele finale la Bacalaureat 2018, după contestații, vor fi afișate pe 9 iulie. Absolvenții de liceu au terminat joi, 28 iunie, examenul de Bacalaureat 2018.

Citește și

VIDEO/Locuitorii din Padina de Buzău stau pe o rezervă de gaze, dar gătesc la butelie și se încălzesc cu lemne. ”Noi o să trăim la fel de prost”

 

Close
Închide
  Close