Mergi direct la conținut »
Marius Manole a câștigat „Uite cine dansează” și premiul de 100.000 de euro
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Marius Manole a câștigat „Uite cine dansează” și premiul de 100.000 de euro

Marius Manole a câștigat „Uite cine dansează” și premiul de 100.000 de euro

Marius Manole a câștigat Uite cine dansează și premiul de 100.000 de euro, după ce a primit cele mai multe voturi din partea publicului.

Marius Manole a câștigat, după ce el și partenera lui de dans, Olesea Nespeac, au impresionat juriul și publicul tot sezonul cu prestațiile lor.

Marius și Olesea au fost considerați tot sezonul printre principalii favoriți.

 

Marius Manole a câștigat Uite cine dansează. Primele declarații

„Mă bucur foarte tare pentru că premiul merge unde merge. Mulțumim juriului care a fost tolerant și delicat. Mulțumesc colegilor. Ne vedem în sezonul 2”, a spus Marius Manole.

CEC-ul de 100.000 de euro câștigat de Marius și Olesea va fi donat fundației Hope and Homes for Children. Pentru prima oară în istoria televiziunii din România, suma strânsă din voturi va fi directionata integral către aceeasi fundatie.

Lovit de accidentări

Înainte de marea finală, actorul a recunoscut că participarea la show a fost una dintre cele mai grele și emoționante încercări din viața lui.

Marius Manole a câștigat concursul nu fără puțină suferință. Antrenamentele intense l-au epuizat, iar actorul a avut la un moment dat dureri de spate, a luat calmante și a apelat la plasturi cu ardei iute pentru a putea suporta mai ușor chinul. În plus, fanii l-au sfătuit să se retragă din competiție, pentru a nu-și mai pune în pericol sănătatea, dar actorul nu s-a dat bătut, a continuat să lupte, iar roadele muncii sale și ale partenerei sale s-au văzut în fiecare ediție a show-ului.

Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19 pentru că nu are un test”
Recomandări

Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19 pentru că nu are un test”

 

Finala „Uite cine dansează” a avut loc luni, 8 mai. Dansurile au fost extrem de solicitante și au avut o durată mare decat de obicei. La capitolul musical, cele trei perechi s-au transformat, iar băietii au devenit Cocoșatul de la Notre Dame, Aladdin sau Lurch din Familia Adams și au adus pe scenă  pe scenă momente pline de expresivitate și umor. Pentru cea de-a doua proba din marea finală, echipele au adus pe ring stilul fusion și vor combina dansuri precum rumba, vals, slowfox sau cha cha.

Close
Închide
  Close