Mergi direct la conținut »
Un artist român renunță la religia ortodoxă, după referendumul pentru redefinirea familiei! „În semn de protest pentru urâțeniile pe care le face Biserica”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Un artist român renunță la religia ortodoxă, după referendumul pentru redefinirea familiei! „În semn de protest pentru urâțeniile pe care le face Biserica”

Un artist român renunță la religia ortodoxă, după referendumul pentru redefinirea familiei! „În semn de protest pentru urâțeniile pe care le face Biserica”

Marius Popa renunță la religia ortodoxă. Cunoscut pentru activitatea sa în muzică, în teatru, dar și pentru faptul că este un militant pentru schimbarea clasei politice, Marius Popa (solistul propriei trupe Popa’s) a decis să se lepede de botezul ortodox, ca reacție, spune el, la atitudinea Bisericii înaintea referendumului pentru definirea familiei.

De Florian Gheorghe,

 

„În semn de protest pentru toate urâțeniile pe care Biserica Ortodoxă Română le face, de la manipulare la politică, trecând prin fariseism, imoralitate și lăcomie, renunț la religia mea ortodoxă începând din acest moment! Nu sunt ateu, dar nu pot gira în nici un fel ipocrizia! Credința și inima bună nu au legătură cu o afacere sumbră coordonată de ipocriți îmbrăcați în sutane”, este mesajul pe care fostul rocker de la „Cronica cârcotașilor” a ținut să-l comunice fanilor și susținătorilor săi.

Decizia artistului care a trecut pe la multe formații, dintre care amintim Latin Express (trupa în care s-a lansat Pepe), Foișorul de Foc, Jukebox ori Spin, nu este una fără precedent în branșa artistică.

Același lucru a făcut și actorul Mihai Bendeac. În urmă cu 15 ani, acesta a renunțat la religia ortodoxă, cea în care a fost botezat.

CITESTE SI:INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Prădătorii de copii sunt liberi! – Tribunalele din România dau pedepse cu suspendare pentru tații care-și agresează sexual fetele minore și le dau posibilitatea să facă muncă în centrele de copii!

 

Close
Închide
  Close