Mergi direct la conținut »
Mărturisirile emoționante ale fratelui Mădălinei Manole. “Tata o visează des. Spune că e fericită acolo, cu Șerban”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mărturisirile emoționante ale fratelui Mădălinei Manole. “Tata o visează des. Spune că e fericită acolo, cu Șerban”

Mărturisirile emoționante ale fratelui Mădălinei Manole. “Tata o visează des. Spune că e fericită acolo, cu Șerban”

Mărturisirile emoționante ale fratelui Mădălinei Manole. Marian Manole spune că tatăl său o visează des pe regretata artistă, iar aceasta îi transmite mesaje de fiecare dată.

De Ana Maria Păsat,

În 14 iulie 2018, se împlinesc opt ani de când “fata cu părul de foc” a fost găsită fără suflare, în holul vilei sale, chiar de ziua ei de naștere. Deși procurorii au demonstrat otrăvirea cu Furadan, iar Mădălina a lăsat un sms-testament, părinții vedetei, Ion și Eugenia Manole, au susținut mereu că fata lor ar fi fost omorâtă, nu s-ar fi sinucis.

Mărturisirile emoționante ale fratelui Mădălinei Manole au legătură cu trăirile și durerea familiei. Marian a povestit pentru Libertatea că el își visează mai rar sora, dar că tatăl său o visează des și primește multe mesaje de la ea, în vis.

“Tata o visează destul de des. Mădălina îi spune mereu că ea nu a făcut ce s-a spus despre ea și că acum e fericită acolo, cu Șerban (n.r. – Georgescu, primul său soț) și cu mama”, a mărturisit Marian Manole.

Marian a mai spus că Mădălina a continuat să-și iubească primul soț și după divorț:

“Îl mai iubea. Vorbeam cu ea. A divorțat pentru că Șerban mai avea unele scăpări, iar ea era mai sensibilă. Apoi, l-a luat pe ăsta din Botoșani, care a fost mult mai rău”.

Mărturisirile emoționante ale fratelui Mădălinei Manole. Speră să-și cunoască nepotul

Deși pare de necrezut, Marian și Ion Manole nu și-au mai văzut nepotul de la tragedia petrecută în urmă cu opt ani. Conform familiei cântăreței, fiul Mădălinei nu știe că mai are un bunic, unchi și verișori.

“Am renunțat să-l mai sunăm (pe Petru Mircea – n.r.), pentru că atunci când am încercat, nu ne-a răspuns. Să-l sun și ce să-i spun? Că el mi-a băgat sora și mama în groapă?”, a mai spus Marian Manole.

Fratele Mădălinei a adăugat că în toți acești ani a strâns o mulțime de cadouri pe care și-ar fi dorit să i le dea nepotului său. Marian îl vede pe fiul Mădălinei doar în pozele care mai apar în presă.

“E frumos ca maică-sa”, crede el.


Distincție bisericească pentru fosta Miss România. Daniela Nane a primit Crucea Râmnicului pentru că e aproape de ”cele sfinte”

Close
Închide
  Close