Mergi direct la conținut »
Mătușa lui Cătălin Botezatu a murit. Motivul incredibil pentru care femeia nu a putut fi salvată
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mătușa lui Cătălin Botezatu a murit. Motivul incredibil pentru care femeia nu a putut fi salvată

Mătușa lui Cătălin Botezatu a murit. Motivul incredibil pentru care femeia nu a putut fi salvată

Mătușa lui Cătălin Botezatu a murit în urrmă cu doar câteva zile. Designerul a postat recent un mesaj trist pe contul de socializare, fără a dezvălui identitatea persoanei pe care a pierdut-o.

De Livia Lixandru,

Cătălin Botezatu era foarte apropiat de sora mamei lui, mai ales că femeia l-a crescut și i-a fost aproape atunci când a avut nevoie.

Mătușa lui Cătălin Botezatu a fost înmormântată zilele trecute

Se pare că aceasta putea fi salvată, dacă medicii sosiți cu ambulanta ar fi avut aparatura necesara pentru a o resuscita. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic.

„Cand cineva drag moare, nu cred ca este de datoria noastră să înțelegem acest fapt, deoarece înțelegerea este probabil ultimul sentiment de care ai parte. Mai degrabă o acceptăm de fiecare dată ca fiind un act divin, indiferent de circumstanțe şi învătăm ceva din trecerea lor în lumea cealalta. Cand cineva moare, sufletul sau continua sa existe. Este mai bine sa știm ca ei ne pot ajuta si ne pot influenta in continuare viata decât sa încercam sa înțelegem ceva de neînțeles. Rămâi cu bine și Dumnezeu sa te aibă in paza…..”, a scris Cătălin Botezatu în urmă cu trei zile, pe contul de socializare.

Citește și


Steliștii forțează norocul înainte de meciul cu Hapoel Beer Sheva! S-au dus să vadă filmul ”Ghinionistul”!”Să fie pentru ei”, zice MM Stoica


 

Close
Închide
  Close