Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Medeea Marinescu ne-a dezvăluit secretul frumuseții ei: fără alcool, tutun și nopți pierdute! Un singur “viciu” îi creează probleme...
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

EXCLUSIV/ Medeea Marinescu ne-a dezvăluit secretul frumuseții ei: fără alcool, tutun și nopți pierdute! Un singur “viciu” îi creează probleme…

Medeea Marinescu ne-a dezvăluit secretul frumuseții ei. Actrița nu-și arată deloc vârsta - la sfârșitul acestei luni va împlini 44 ani - și, din acest motiv, lumea ar putea crede că apelează la tratamente moderne și sofisticate. În realitate, nu face nimic complicat, ci doar lucruri la îndemâna oricărei femei.

Medeea Marinescu este una dintre cele mai iubite și apreciate actrițe de teatru și film. Simte aceste lucruri la fiecare întâlnire cu publicul, se consideră norocoasă și este recunoscătoare pentru acest feedback.

Pe lângă cariera solicitantă, Medeea este și mama a doi băieți (cu unul dintre ei, Luca, joacă într-un film!), așadar, nu prea are timp liber… Totuși, printre picături, reușește să aibă grijă de ea! Spune că secretul unei siluete de invidiat și al unui ten care păcălește timpul este echilibrul. Nu face excese și, din punct de vedere alimentar, e foarte disciplinată.

“Sunt echilibrată în ceea ce privește mâncarea. Așa am fost dintotdeauna. Nu fac excese în ceea ce privește nopțile pierdute, alcoolul, tutunul – așadar, orice exces este înlăturat. În general, mănânc multe salate și carne la grătar. Ba nu, mint, fac un singur exces: la dulciuri, la ciocolată”, a declarat, pentru Libertatea, Medeea Marinescu.

Cât despre absența ridurilor… partea asta o pune mai degrabă pe seama moștenirii, decât pe cea a îngrijirii: “Nu sunt foarte ridată, la vârsta mea. Cred că în primul rând este o moștenire genetică. Aș fi ipocrită să vorbesc despre lucruri pe care le fac, pentru că efectiv nu am timp”.

Medeea Marinescu ne-a dezvăluit secretul frumuseții ei: “Sunt lucrurile minime de întreținere”

Medeea Marinescu este o mamă dedicată, așa că preferă să renunțe la anumite activități de dragul copiilor, pe care îi înconjoară cu multă dragoste. “Din păcate, nu am timp să fac sport, deși ar trebui, nu am timp să fac o grămadă de lucruri”, a precizat actrița, care a vorbit recent, în premieră, despre familia ei.

Pentru îngrijirea tenului și a corpului nu face ceva în mod special. “Sunt lucrurile minime de întreținere, pe care cred că le face orice femeie: demachiere, să se dea cu cremă, să meargă cel puțin o dată pe săptămână la masaj. Apelez la măștile clasice, pe care le găsesc în comerț”, a conchis ea.


EXCLUSIV/ Distractis s-a dizolvat! “Nu mai avem cereri de spectacole”, au recunoscut urmașii Divertis, cel mai vechi grup umoristic

Close
Închide
  Close