De Ana Hațeg,

Zvonurile privind despărțirea celor doi au apărut zilele trecute când a fost văzută la un eveniment fără inelul de logodnă primit de la iubitul său anul trecut în luna noiembrie.

Surse apropiate cuplului au declarat pentru People că rockerul în vârstă de 62 de ani „Nu a vrut să se căsătorească din nou”.

„El o iubește, dar căsătoria nu părea a face parte din planurile lui. Nu este clar cât de importantă era căsătoria pentru Meg, dar au petrecut mult timp împreună și este păcat că s-au despărțit. S-au înțeles foarte bine”, a mai spus sursa.

Cei doi au început să iasă împreună în 2011, după ce Mellencamp și-a încheiat căsătoria de 18 ani cu modelul Elaine Irwin. Cei doi s-au despărțit în 2014, dar ulterior s-au împăcat în 2017 și în noiembrie anul trecut s-au logodit.

Mellencamp a mai fost căsătorit de trei ori înainte și are cinci copii.

De cealaltă parte, Meg Ryan a fost căsătorit o singură dată, cu actorul Dennis Quaid, iar împreună au un băiat de 26 de ani. De asemenea, actrița are o fiică pe care a adoptat-o în 2005 din China.

Citeşte şi:

Vreți o casă într-un orășel din Sicilia? Se dau gratuit! Cine are copii mici primește și bonus!

Regizorul filmului-protest „Les Miserables”, premiat la Cannes, a găsit la București aceleași probleme ca-n Paris: “Îi susțin pe români să iasă în stradă. Au ajuns la putere unii cărora le pasă doar de propriile interese”

FOTOREPORTAJ | Fața murdară a Centrului Vechi din București, capitală vizitată anual de 1,2 milioane de turiști străini

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine