Mergi direct la conținut »
Mesajul copleșitor scris pe crucea Ionelei Prodan de cele două fiice. Ți se rupe sufletul
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mesajul copleșitor scris pe crucea Ionelei Prodan de cele două fiice. Ți se rupe sufletul

Mesajul copleșitor scris pe crucea Ionelei Prodan de cele două fiice. Ți se rupe sufletul

Cele două fete ale cântăreței d muzică populară Ionela prodan au scris un mesaj sfâșietor pe crucea de la momântul mamei lor.

De Dana Aramă,

Familia Prodan trece prin momente grele după ce interpeta de muzcă populară Ionela Prodan a încetat din viață. Cele două fete ale artistei, Anamaria Prodan și Anca sunt devastate de durere. Anamaria Prodan se ocupă acum de funeraliile Ionelei Prodan, care va fi înmormântată într-un siciu de culoare albă, așa cum și-a exprimat dorința încă de când era în viață.

Pe crucea de marmură neagră de la mormântul Ionelei Prodan, de la Cimitirul Bellu din Capitală, cele două fiice ale sale, Anamaria și Anca, au scris un mesaj copleșitor.

 “Om ireproșabil, om pur și minunat, om bun și simplu, om încărcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fără egal, de o bunătate și o simplitate incredibilă. Ai sădit în inimile românilor clipe de neuitat și i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabilă.

Ai avut un har nepereche și ai reușit, astfel, să faci o întreagă lume să te iubească și să te respecte. Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost bun național! În inimile oamenilor, pe care i-ai iubit și bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată! Ai fost, ești și vei rămâne îngerul nostru păzitor!

 Te iubim și te vom iubi mereu!
 Mama noastră, artistul preferat al dumneavoastră!
 Putem plânge, știind că a plecat, sau putem zâmbi, știind că a trăit cu adevărat!
 Anamaria Prodan Reghecampf și Anca Tănase Savelio”,  este mesajul scris pe o parte a cucii de marmură.

Pe cealaltă parte a acesteia sunt fotogafii cu Ionela Podan și soțul ei, Traian Tănase.


Citește și: DOCUMENT/ Statul a pierdut acțiunile la 25 de companii. Care sunt acestea și cum au fost pierdute


 

Close
Închide
  Close