Mergi direct la conținut »
Mesajul Corinei Chiriac după moartea Simonei Patraulea. “Veste foarte tristă”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mesajul Corinei Chiriac după moartea Simonei Patraulea. “Veste foarte tristă”

Mesajul Corinei Chiriac după moartea Simonei Patraulea. “Veste foarte tristă”

Corina Chiriac a transmis un mesaj emoționant după moartea celebrei prezentatoare tv Simona Patraulea. Interpreta este extrem de afectată de dispariția celei de la care a învățat atât de multe.

„Veste foarte tristă pentru toți cei care am cunoscut-o și iubit-o pe doamna Simona Patraulea, realizator de emisiuni de mare succes la TVR…astăzi, în vârstă de 87 de ani, Simona a plecat la Domnul. Iertare de greșeli, odihnă și pomenire veșnică Simona. Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine și colegii mei, nu te vom uita niciodată!”, a scris Corina Chiriac în mediul virtual.

Simona Patraulea a murit pe 14 noiembrie, la vârsta de 87 de ani. Anunțul că prezentatoare emisiunilor „Steaua fără nume” şi „Floarea din grădină” s-a stins din viață a fost făcut de Televiziunea Română.

Simona Patraulea şi-a făcut debutul în TVR alături de Valeriu Lazarov, la prima ediţie a festivalului Cerbul de Aur.  Ulterior, a prezentat emisiunile „Steaua fără nume” şi „Cu mască, fără mască”. Ea a fost, timp de 13 ani, gazda emisiunii în care şi-au făcut debutul nume mari ale folclorului românesc, printre care Nicolae Furdui Iancu, Veta Biriş, Sava Negrean Brudaşcu, Maria Dragomiroiu, Nicolae Rotaru, Nicolae Mureşan.

Citește și

VIDEO | Un primar din România a fost filmat în timp ce fura dintr-un hotel. Culmea, se afla la o dezbatere despre anticorupție

Close
Închide
  Close