Mergi direct la conținut »
Mesajul dur al lui Tudor Chirilă. "România a fost vândută”. De ce iese actorul din nou la proteste
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Mesajul dur al lui Tudor Chirilă. „România a fost vândută”. De ce iese actorul din nou la proteste

Mesajul dur al lui Tudor Chirilă a fost postat de actor pe contul de socializare, imediat ce Guvernul a adoptat marți seara proiectul de lege privind grațierea unor pedepse.

De Livia Lixandru,

Mesajul dur al lui Tudor Chirilăa creat isterie în mediul virtual. Artistul i-a îndemnat pe oameni să iasă în stradă și le-a promis că va fi și el alături de ei.

Mesajul dur al lui Tudor Chirilă.

Mesajul dur al lui Tudor Chirilă, făcut public pe Facebook

 „România a fost vândută la ceas de seară, în spatele ușilor unui guvern de ticăloși. Sper sa plătească pentru asta cu vârf și îndesat”, a scris artistul pe Facebook.

De asemenea, actorul a explicat de ce va merge în continuare la proteste. „Mai devreme sau mai târziu TOATĂ lumea va realiza mizeria și ticaloșia cu care aceasta sleahtă de hoți a operat. Mai devreme sau mai tarziu toată lumea va realiza că acest guvern este doar o operațiune de comando care are un singur scop: să-i salveze pe penali (desi penali a ajuns un cuvant prea bland) Mai devreme sau mai târziu lumea va înțelege că ne aflăm în cel mai grav moment de dupa 89. Astăzi am sa merg din nou în Piata Victoriei pentru că este singurul lucru pe care mai pot să-l fac. Acest guvern legitim trebuie să înțeleagă că democrația înseamnî să guvernezi pentru TOATA lumea”, a scris Tudor Chirila pe rețeaua de socializare

Bugetul Sănătății a crescut de patru ori și domnul Lăzărescu continuă să moară, nu de COVID, ci de nepăsare
Recomandări

Bugetul Sănătății a crescut de patru ori și domnul Lăzărescu continuă să moară, nu de COVID, ci de nepăsare

 

Guvernul a adoptat, marti seara, proiectul de lege privind gratierea unor pedepse, a anuntat, la finalul sedintei Cabinetului, ministrul Justitiei, Florin Iordache. Klaus Iohannis a participat la ședința CSM care ar trebui să avizeze Ordonanța de modificare a Codurilor Penale. Ședința a început la ora 9:00. Șeful statului a propus ca CSM să sesizeze Curtea Constituțională, pentru un conflict de natură instituțională. Iohannis a mai anunțat că se gândește să îi facă o vizită Avocatului Poporului. La plecare, șeful statului a anunțat că în CSM există solidaritate, iar președinta CSM este hotărâtă să sesizeze Curtea Constituțională. Votul în CSM a fost dat în unanimitate, fiind un vot public.

Close
Închide
  Close