Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mesajul emoționant transmis de Jojo după moartea bunicii ei. "El e umărul pe care plâng"

Mesajul emoționant transmis de Jojo după moartea bunicii ei. „El e umărul pe care plâng”

Jojo a trecut printr-o grea suferință în urmă cu câteva zile, atunci când bunica sa a încett din viață. Artista a explicat cine a fost cel care a sprijinit-o și care i-a fost mereu aproape.

De Dana Aramă,

Bunica lui Jojo aîncetat din viață la sfârșitul lunii mai, după ce a fost internată multă vreme în spital din cauza problemelor de sănătate. După pierderea bunicii sale, Jojo a avut parte de susținere din partea lui Paul Ipate, partenerul ei de viață.

„El e umărul pe care plâng și stânca mea neclintită atunci când trec prin perioade grele. Chiar și atunci când îmi fuge pămâtul de sub picioare Paul Ipate e lângă mine să îmi spună că o să fie bine.

E soarele meu în zilele întunecate și farul meu când e furtună. Datorită lui m-am putut urca din nou pe scenă în această perioadă sensibilă din viața mea și datorită iubirii și înțelegerii lui o să pot să joc primul nostru spectacol în doi, la final de săptămâna.

Te iubesc, Paul. Nu știu ce m-aș fi făcut fără tine mai ales acum, dintre toate perioadele grele din viața mea. Îți mulțumesc că ești în fiecare secundă alinarea mea. ⚫️”, a scris Jojo în mediul online.

Jojo, alături de partenerul său de viață, actorul Paul Ipate

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, este o cunoscută artistă din țara noastră. Vedeta are un băiețel, Achim, din mariajul pe care l-a avut cu Ionuț Grama. Jojo mai are o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate.


Citește și:

OPINIE/ Găștile politice își dispută bugetul de 7 miliarde de euro al CNAS, dar cei care pierd sunt cetățenii. Odată cu Darius Vâlcov pleacă şi protejata lui de la şefia Casei de Asigurări

Close
Închide
  Close