Mergi direct la conținut »
Mesajul fiicei lui Aurelian Preda la doi ani de la moartea artistului. Ți se rupe sufletul
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mesajul fiicei lui Aurelian Preda la doi ani de la moartea artistului. Ți se rupe sufletul

Mesajul fiicei lui Aurelian Preda la doi ani de la moartea artistului. Ți se rupe sufletul

S-au împlinit doi ani de la moartea celui care a fost interpretul de muzică populară Aurelian Preda. Mesajul transmis de fiica artistului este cutremurător.

De Dana Aramă,

Cântărețul de muzică populară Aurelian Preda a încetat din viață în luna septembrie a anului 2016. La doi ani de la moartea artistului, fiica sa, Anamaria Rosa, a transmis un mesaj plin de suferință.

„Tati meu… astăzi se fac doi ani de când nu mai ești lângă mine fizic să ai grijă de mine și să mă aperi de orice rău ? Ce-i drept, de doi ani de zile sunt mai puternică și am învățat să mă apăr singură de ce-i rău, am învățat să disting binele de rău, am reușit să pun în aplicare tot ce m-ai învățat tu și voi continua să fac acest lucru în continuare, însă nu mai e la fel, totul s-a schimbat… lumea, viața, oamenii… totul.
Cu lacrimi pe față și sufletul plin de suferință pentru că te-am pierdut îți spun că te iubesc, te respect, te prețuiesc și îți mulțumesc pentru tot ceea ce ai făcut, ce faci și ce vei face pentru mine pentru că simt prezența ta sufletească mereu? Dumnezeu să te odihnească în pace, tăticule!?❤ Să ai liniște?
Dragilor, vouă vă mulțumesc din suflet că mi-ați fost alături la pomenirea de doi ani a tatălui meu, Aurelian Preda, la Mănăstirea Dervent, acolo unde tatăl meu și-a dorit să se odihnească. Un loc binecuvântat de Dumnezeu unde se află oameni cu har. Vă mulțumesc că nu îl uitați și îl iubiți necondiționat, așa cum ați făcut-o întotdeauna!”, a scris Anamaria Rosa pe contul său de socializare.

 


Citește și: EXCLUSIV/ Am aflat ce a făcut inginerul român dispărut acum o lună. A fost cerșetor în Istanbul și l-au ajutat turcii omenoși!


 

Close
Închide
  Close