Mergi direct la conținut »
Mesajul Gabrielei Cristea pentru Olguța Vasilescu. Totul a pornit de la indemnizația pentru mame. “Te rog frumos să…”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mesajul Gabrielei Cristea pentru Olguța Vasilescu. Totul a pornit de la indemnizația pentru mame. “Te rog frumos să…”

Mesajul Gabrielei Cristea pentru Olguța Vasilescu. Totul a pornit de la indemnizația pentru mame. “Te rog frumos să…”

Mesajul Gabrielei Cristea pentru Olguța Vasilescu a stârnit numeroase controverse. Reacția prezentatoarei tv vine după ce Ministrul Muncii  a declarat că dacă vroia, nu mai dădea deloc indemnizație pentru mame.

De Livia Lixandru,

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a declarat marți că „nimeni din România” nu contribuie pentru indemnizația de creștere a copilului, menționând că statul a optat să plafoneze această indemnizație la 1.800 de euro, deși ar fi putut să o elimine complet. Declarația acesteia a determinat-o pe Gabriela Cristea să reacționeze public.

Mesajul Gabrielei Cristea pentru Olguța Vasilescu a fost făcut public

“Dragă Olguța, te rog frumos să nu ne ma faci prosti pe față. Noi te respectăm, așteptăm și de la tine respect. În Germania TOATE mamele primesc 1800 euro, indiferent dacă au cotizat sau nu la stat și dupa 45 de zile de la naștere au voie să lucreze 4 ore/ zi sau pot lucra de acasă. În România dacă ai venituri, îți iei adio de la indemnizatia de cresterea copilului. Și daca tot vorbim despre Germania, acolo alocația pentru copil nu este 18 euro/lună, ca în România. Așa că draga mea, hai sa nu mai luam din Germania doar ce ne convine. Și încă ceva: nu se intreaba nimeni cum sta Germania cu natalitatea si cum sta România cu natalitatea”, a fost mesajul Gabrielei Cristea.

Close
Închide
  Close