MENIU CAUTĂ

Mesajul lui Adrian Sârbu pentru Teo Trandafir, de ziua ei. “Ai încredere în tine!”

Distribuie

 Mesajul lui Adrian Sârbu pentru Teo Trandafir, de ziua ei. Prezentatoarea tv împlinește 50 de ani pe 2 iunie, însă oamenii dragi din viața ei au sărbătorit-o în avans. Printre cei care i-au  transmis mesaje emoționante, s-a numărat și Adrian Sârbu, mentorul vedetei tv.

Teo Trandafir a fost impresionată de mesajul venit din partea lui Adrian Sârbu, omul pentru care ea a spus că și-ar da viața, cel alături de care a făcut istorie la Pro Tv.

„Există un vers celebru pe care ni-l amintim cu toții atunci când nu ne e bine și când suntem într-o cumpănă a vieții: Let it be. Cel care povestește se întoarce către o persoană, Mother Mary, cu o întrebare și în căutarea unui sfat. Când mă gândesc la Teo, mă gândesc la acest vers și aștept ca la orice întrebare să îmi răspundă: „Let it be” (Lasă să fie – n.r.). Teo, aș vrea să te întreb: la cine te gândești în fiecare dimineață când te trezești?

Uneori acest sfat a fost un sfat pe care a trebuit să i-l dau, poate era chiar o minciună. Alteori era un adevăr. Viața a împărțit ca uneori acele vorbe să fie adevăr sau o minciună care a sfârșit ca fiind un adevăr: Ai încredere în tine! Teo este o experienta din viața mea, în care un om la care am ținut și țin foarte mult, uman și profesional, a parcurs o călătorie pe care mi-aș fi dorit-o, dar pe care nu cred ca aș fi avut puterea să o trăiesc sau să o parcurg: călătoria dincolo de moarte și înapoi”, a spus cAdrian Sârbu, în interviul luat special pentru ziua lui Teo Trandafir.

„Știe la cine mă gândesc și știe că fac asta de vreo 20 și ceva de ani. Ne-am cunoscut când avea 38 de ani și am petrecut împreună,apoi a venit o zi în care eu n-am mai petrecut, dar m-a petrecut cu gândul, cu vorba și cu mâna înapoi, și mi-a spus: „Teo, nu mori tu că spun ăștia!”. Mulțumesc”, a completat Teo, după ce au fost difuzate imaginile cu Adrian Sârbu.

Citește și

VIDEO EXCLUSIV/ Cătălin Cazacu, cel mai mare câștig după Exatlon. „Miracolul este că am devenit erou pentru fiul meu”

 

Citește mai multe despre Adrian Sârbu, Mesaj, Vedete și Ziua de naștere pe Libertatea.

Comentarii