Mergi direct la conținut »
Mesajul lui Florin Piersic cu ocazia Centenarului Marii Uniri. „României nu pot să îi transmit decât să îşi ia frâiele în mână”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mesajul lui Florin Piersic cu ocazia Centenarului Marii Uniri. „României nu pot să îi transmit decât să îşi ia frâiele în mână”

Mesajul lui Florin Piersic cu ocazia Centenarului Marii Uniri. „României nu pot să îi transmit decât să îşi ia frâiele în mână”

Florin Piersic a mărturisit că nu poate să transmită României, de Centenar, nimic, decât "să îşi ia frâiele în mână". Reputatul actor susține că preferă să pună adevărul deoarece la vârsta sa nu poate să spună minciuni.

„Credeţi că voi mai prinde eu, la vârsta asta, o schimbare în care să simt că totul se face cu grija pentru om?”, s-a întrebat actorul.

Cu prilejul unui eveniment cultural dedicat Centenarului Marii Uniri, Florin Piersic a spus, joi seara, la Cluj-Napoca, care este mesajul său pentru Ziua Națională a României.

„României nu pot să îi transmit nimic, decât să îşi ia frâiele în mână, cei care conduc România. Eu doresc ca această ţară să fie ţara cea mai dulce, bună şi generoasă, mai plină de sentimentul că noi avem încredere în cei care ne conduc. Nu văd aşa ceva, eu spun adevărul, eu iubesc România, la vârsta pe care o am, nu pot să spun minciuni, nu se mai potriveşte cu vârsta, cu ceea ce gândesc eu. Doresc să fie bine în ţara asta, dar credeţi că voi mai prinde eu la vârsta asta o schimbare în care să simt că totul se face cu grija pentru om, pentru că aici este toată povestea? Mă întreabă mulţi oameni care vin la spectacolele mele dacă eu cred că va fi vreodată bine în ţara asta, iar eu spun sigur că cred. Toată viaţa mea am fost un om care am sperat şi am crezut”, a declarat Florin Piersic, potrivit Agerpres.

Celebrul actor a mărturisit că îi este greu să se uite la televizor pentru că vede tot timpul lupte între unii care nu sunt de acord cu alţii, o duşmănie, și nu prietenie cu care el era obișnuit.

Joi seara, Florin Piersic a participat la evenimentul cultural-caritabil „Ajun de Centenar”, care a avut loc în Cluj Napoca la cinematograful care poartă numele marelui actor. La manifestarea dedicată elevilor din Republica Moldova au fost prezenți și preşedintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, şi solistul de muzică populară Ioan Bocşa.


Citește și Ger în România până duminică dimineață! Informații de ultimă oră de la meteorologi


 

Close
Închide
  Close