Mergi direct la conținut »
Mesajul presupusului amant al Mariei Constantin pentru Marcel Toader. “Vă dau în judecată”. Ce i-a răspuns afaceristul
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mesajul presupusului amant al Mariei Constantin pentru Marcel Toader. “Vă dau în judecată”. Ce i-a răspuns afaceristul

Mesajul presupusului amant al Mariei Constantin pentru Marcel Toader. “Vă dau în judecată”. Ce i-a răspuns afaceristul

 Mesajul presupusului amant al Mariei Constantin pentru Marcel Toader. Sătul de acuzațiile care i se aduc, Cătălin Tutilescu a luat atitudine și l-a amenințat pe afacerist cu judecata.

De Livia Lixandru,

Cătălin Tutilescu  i-a transmis lui Marcel Toader, prin avocatul Daniel Ionașcu, să își ceară scuze. Fostul soț al Mariei Constantin a răbufnit.

Mesajul presupusului amant al Mariei Constantin pentru Marcel Toader a fost transmis public

„Domnule Marcel Toader, ori terminăm circul ăsta și chiar vă rog să vă cereți scuze pentru ceea ce ați spus, ori vă dau în judecată. Se pretinde din partea domnului Tutilescu să își ceară scuze public pentru a îngropa securea războiului”, a declarat Daniel Ionașcu la „Xtra Night Show”.

„Eu îl invit acolo, pe canapeaua aia și să îmi spună dacă pe 31 iulie la 20:55 nu a venit la Otopeni. (…) S-au suit în mașina mea împreuna. La 23:30 i-a pronunțat numele Mariei”, a fost reacția lui Marcel Toader, care recent a recunoscut că a fost infidel în căsniciile anterioare.

Citește și


REPORTAJ EXCLUSIV/ Adevărul crunt despre românul găsit inconștient într-o curte din Londra: ”Am fost bătut încontinuu 14 ore și ținut cu capul în hazna” (FOTO&VIDEO)


 

Close
Închide
  Close