MENIU CAUTĂ
16 Oct. 2017 13:31

Mihaela Borcea, co-organizator la Miss Universe România 2017. A dat lovitura

Distribuie

Mihaela Borcea are motive de bucurie. Ea a anunțat că a devenit co-organizator la cel mai mare concurs de frumusețe.

Mihaela Borcea, care s-a îngrășat în ultima vreme, este prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea, cel care este condamnat în Dosarul Transferurilor. Are trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo.

Femeie de afaceri, Mihaela Borcea deține și un centru care se ocupă de organizarea de evenimente. Mihaela Borcea a anunțat că, prin centrul de evenimente pe care îl deține, este co-organizator la concursul de frumusețe Miss Universe România 2017.

„Ne face o deosebită plăcere să anunțam parteneriatul încheiat între locația noastră și agenția…, în vederea organizării finalei Miss Universe Romania 2017.
Astfel, centrul nostru de evenimente  devine gazda oficială și co-organizator al finalei Miss Universe România 2017 ce va trimite în Las Vegas reprezentanta României pentru finala mondială din 26 noiembrie – the 66th Miss Universe Competition.
Evenimentul, conceput ca un spectacol „exclusive dinner & show” în jurul competiției naționale va avea loc în data de 1 noiembrie și va beneficia de prezența tuturor reprezentanților mass media (toate televiziunile, cei mai importanți reprezentanți ai presei scrise și ai presei online, unii dintre cei mai importanți bloggeri și vloggeri din România etc.) și a unor invitați speciali de seamă.
Le uram mult succes tuturor participantelor în castingul oficial Preselecțiile Miss Universe Romania 2017 și ne pregătim de un eveniment dedicat frumuseții prin care să readucem împreună în centrul atenției valorile estetice, atitudinea și simțul artistic al româncelor, într-o adevărată celebrare a feminității!”, a anunțat Mihaela Borcea.


Citește și: FOTO EXCLUSIV/ Nașa blondă, sexy și îmbrăcată în albastru. Ajunge rar în țară, dar a venit special pentru nunta lui Adrian Mutu


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii