Mergi direct la conținut »
Mihaela Borcea, operată de urgență în Austria. Ce problemă a avut femeia de afaceri
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihaela Borcea, operată de urgență în Austria. Ce problemă a avut femeia de afaceri

Mihaela Borcea, operată de urgență în Austria. Ce problemă a avut femeia de afaceri

Mihaela Borcea, fosta soție a omului de afaceri Cristi Borcea, a ajuns pe masa de operație. Ea a suferit o intervenție chirurgicală în Austria.

De Dana Aramă,

Femeia de afaceri Mihaela Borcea a fost operată de urgență, potrivit spynews.ro.

Fosta parteneră de viață a lui Cristi Borcea a suferit o intervenție chirurgicală în Austria. Conform sursei citate, Mihaela Borcea ar fi avut o problemă la un picior, în urma unui accident pe care l-a suferit la schi în urmă cu ceva timp.

Durerile insuportabile au determinat-o pe Mihaela Borcea să se lase pe mâna medicilor. Operația Mihaelei Borcea, care anul trecut luase foarte mut în greutate, a fost una reușită.

Mihaela Borcea, care are un nou iubit pe nume Sorin, este prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea, cel care este condamnat în Dosarul Transferurilor și care, în prezent, are o relație cu fostul model Valentina Pelinel, care i-a și dăruit un copil. Din mariajul Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo.


Citește și: VIDEO/ Vom plăti rate mai mari, iar leul va deveni mai slab. Previziuni sumbre ale analiștilor financiari


 

Close
Închide
  Close