Mergi direct la conținut »
Mihaela Borcea, primele declarații după ce a aflat că fostul soț rămâne în arest. “Orice nu te doboară, te întărește”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihaela Borcea, primele declarații după ce a aflat că fostul soț rămâne în arest. “Orice nu te doboară, te întărește”

Mihaela Borcea, primele declarații după ce a aflat că fostul soț rămâne în arest. “Orice nu te doboară, te întărește”

Mihaela Borcea, primele declarații după ce a aflat că fostul soț rămâne în arest. Afacerista a făcut mărturisiri emoționante despre tatăl copiilor ei.

De Livia Lixandru,

Mihaela Borcea a vorbit despre fostul ei soț, Cristi, care rămâne în continuare în arest. Aceasta a recunoscut că a învățat foarte multe lucruri de la acesta.

 Mihaela Borcea, mărturisiri sincere despre familia ei

„Proiectele erau ale lui Cristi, el le-a dus mai departe. E vorba de echipă, am învăţat foarte multe de la el. Amândoi am învăţat pe parcursul anilor ce este bine şi cum este bine. Puterea asta vine de la Dumnezeu. Eu sunt obişnuită şi, atunci, normal că orice nu te doboară, te întăreşte. O femeie frumoasă şi deşteaptă nu trebuie să stea în saloanele de înfrumuseţare. Le poate face în cinci minute.  Copiii sunt ocupaţi cu şcolile şi încerc să-i îndrum, nu sunt o mamă perfectă, încerc să am o conversaţie, să le spun ce e bine. Pe tema fetelor nu prea stă de vorbă cu mine, dar cu mine nu, stă de vorbă cu tatăl lui. În primul rând mă consider prietenă. Nu voi face nimic din ceea ce ei nu doresc să facă. Dacă n-am făcut-o cât ei au fost mici, nu m-aş băga nici în alegerile lor. Ei trebuie să ştie ce şi cum. Le-am creat proprial or personalitate şi nu e nevoie să le spun eu să meargă pe drumul ăsta, le pot da un sfat, dar nu mai mult de atât”, a declarat în exclusivitate Mihaela Borcea pentru Antena Stars.  Mihaela Borcea este prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea, cel care este condamnat în Dosarul Transferurilor și care, în prezent, are o relație cu fostul model Valentina Pelinel, care i-a și dăruit un copil. În ultima perioadă, Mihaela s-a îngrășat vizibil.

Citește și


Steliștii forțează norocul înainte de meciul cu Hapoel Beer Sheva! S-au dus să vadă filmul ”Ghinionistul”!”Să fie pentru ei”, zice MM Stoica


 

Close
Închide
  Close