Pe Mihaela Rădulescu o știm sexy și în formă dintotdeauna. O singură dată a sărit rău din grafic, în timpul sarcinii, iar după naștere, aproape a dat în depresie din cauza cifrelor afișate de cântar. Recent, s-a blamat public pentru faptul că și-a dat voie să exagereze cu mâncarea cât a fost gravidă, iar pentru Libertatea și-a dechis sufletul și a recunoscut cât de tare a marcat-o să se vadă dublă…

Până de curând, diva din juriul “Românii au talent” nu a dat nici un semn că a privit starea ei din timpul sarcinii și cea de după naștere altfel decât ca fiind normală; după 13 ani însă, a ieșit la rampă cu o declarație tulburătoare. A spus despre sine că era: “o grasă nefericită” și “o balenă eșuată”. Avea 32 de kilograme în plus, “dobândite prin indolența de a mânca fără noimă, de bucurie că eram gravidă și că aveam o sarcină fără probleme”.

Mihaela Rădulescu, cea mai sinceră declarație despre greutatea ei. “Mi-am învățat lecția. Nu se va mai repeta”

Am exagerat cu mâncatul pe perioada sarcinii, o greșeală pe care o fac multe gravide. Și repet, eSTE o greșeală. Am corectat-o după ce am născut, cu o dietă disociată construită pe tiparul meu de dr. Mihaela Bilic, dar mi-am revenit rapid și la disciplină fizică, am făcut sport zilnic, în special cardio, ca să ard sănătos grăsimile. Mi-am revenit la forma inițială după vreo 6 luni, timp în care am și alăptat. Nu e o misiune imposibilă și nici nu trebuie făcută cu disperare, ci cu multă răbdare și consecvență. Ideal ar fi fost să nu ajung dublă cât am fost gravidă, dar am pierdut controlul. Și mi-am învățat lecția. Nu se va mai repeta”, e povestit Mihaela, în exclusivitate pentru Libertatea.

Mai exact, cum și-a redobândit Mihaela silueta? A renunțat total la pâine, prăjeli, zahăr, sucuri din comerț, fast-food. Nu s-a înfometat deloc, pentru că a avut mai multe mese pe zi, doar că toate au fost sănătoase. În plus, a alergat kilometri buni în fiecare dimineață.

Acum, mănâncă zdravăn dimineața și mai puțin în restul zilei

Acum, la 48 de ani, Mihaela e una dintre cele mai “fit” vedete. Din 2014 încoace, de când a devenit iubita lui Felix Baumgartner, a adoptat un regim de viață ale cărui principale coordonate sunt alimentația sănătoasă și sportul. A mărturisit că nu există zi în care să nu facă mișcare, chiar că e vorba de exerciții practicate în casă ori sporturi precum wakeboard, kitesurf, volei pe plajă, înot, alergare sau chiar călărie câteodată, și că masa ei cea mai importantă este micul dejun – atunci mănâncă ouă și pâine și bea cafea și lapte de capră. Celelalte două mese sunt mai ușoare – supe, pește, carne de pui, salate, iar gustările dintre mese constau în fructe sau legume crude.

Ad placeholder

Foto: Marius Bărăgan, VIVA!


GALERIE FOTO/ Imagini de colecție de la prima petrecere a revistei VIVA! Cum arătau vedetele în anul 1999

Gina Pistol i-a ruinat cariera unei vedete în doar 7 luni de relație: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”
PARTENERI - GSP.RO
Gina Pistol i-a ruinat cariera unei vedete în doar 7 luni de relație: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”
ȘOC pentru familia lui Emi Pian! Ce a pățit ACUM tatăl lui, în celula din închisoare
PARTENERI - PLAYTECH.RO
ȘOC pentru familia lui Emi Pian! Ce a pățit ACUM tatăl lui, în celula din închisoare
Horoscop 10 august 2020. Peștii fac cheltuieli mari, din impuls sau în urma unor decizii legate de bani
HOROSCOP
Horoscop 10 august 2020. Peștii fac cheltuieli mari, din impuls sau în urma unor decizii legate de bani
RECOMANDĂRI