Miercuri, 13 aprilie, Sergiu Nicolaescu ar fi împlinit vârsta de 85 de ani. Actorul a murit pe 3 ianuarie 2013. Mihaela Rădulescu a publicat pe contul de socializare, un mesaj emoţionat pentru acesta. Vedeta şi-a amintit cu drag de momentele în care a fost alăturu de  unul dintre cei mai buni regizori români.

„Astăzi l-aş fi sunat să-i spun „La mulţi ani, maestre „, ca în fiecare an de când am avut onoarea să-l cunosc. E regizorul român care ne-a marcat pe toti cei din generaţia mea, cu „Mihai Viteazul”, „Un comisar acuză”, „Dacii”, „Cu mâinile curate”, „Ciuleandra”, „Nemuritorii”, „Memoria trandafirului” şi atâtea alte filme grozave. El este şi autorul filmului care până în ziua de azi e cel mai vizionat film românesc al tuturor timpurilor – „Nea Marin Miliardar”. L-am cunoscut în cateva interviuri pe care mi le-a acordat, dar si pe platoul de filmare al filmului „15”, în care am avut onoarea să joc un rol …de acţiune – gândiţi-vă că m-a pus sa sar în Bega, noaptea, la minus 3 grade, când ar fi putut foarte simplu să puna cascadorii să mă dubleze. Şi azi ii multumesc pentru acea noapte, în care am aflat despre mine că pot mult mai mult decat credeam ca sunt în stare. Dar, întâlnirea cea mai dragă pe care o am cu acest mare om e …din campania pe care am creat-o, „Vedete pentru sinistraţi”, cand am salvat peste 5000 de oameni la inundatiile din 2005. Au venit multi oameni la apelul meu, de la vedete de televiziune, actori, jurnalişti, oameni de afaceri, politicieni, oameni simpli…. Dar, Sergiu Nicolaescu a venit într-o dimineaţă la sediul de campanie, după ce mă vazuse la televizor încercând sa fiu comandantul unei actiuni uriase, cu tone de ajutoare ce trebuiau distribuite, cu zeci de elicoptere militare, comerciale şi de politie pe care le aveam de planificat, cu echipamentele medicale, medicamentele şi logistica de organizat pentru a salva vieţile acelor oameni. N-am văzut niciodată un om mai organizat, mai atent la detalii, mai coerent în acţiune…. Am studiat împreună hartile cu zonele afectate, am facut calculele pentru a distribui eficient ajutoarele, am mers împreună, cu elicopterele militare, în zeci de sate distruse, a stat lângă mine în noroaie adânci, a aliniat ajutoarele şi oamenii, a dat ordine, calm si eficient, am pus amândoi mâna pe lopeţi şi am făcut drumuri de acces…… Mă uitam la el ca la un spectacol…. Şi aşa il voi ţine minte mereu. Un om SPECTACOL. Un român şi un barbat pur sange, un regizor legendă , un om care mi-a bucurat viata şi mi-a luminat drumul.
La mulţi ani, maestre. Multumesc”, a scris Andreea Marin pe contul de Facebook.

Gina Pistol i-a ruinat cariera unei vedete în doar 7 luni de relație: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”
PARTENERI - GSP.RO
Gina Pistol i-a ruinat cariera unei vedete în doar 7 luni de relație: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”
Cine a apărut la mormântul lui Emi Pian. Oamenilor nu le-a venit să creadă ce văd
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Cine a apărut la mormântul lui Emi Pian. Oamenilor nu le-a venit să creadă ce văd
Horoscop 10 august 2020. Peștii fac cheltuieli mari, din impuls sau în urma unor decizii legate de bani
HOROSCOP
Horoscop 10 august 2020. Peștii fac cheltuieli mari, din impuls sau în urma unor decizii legate de bani
RECOMANDĂRI