Cine ar fi crezut că acest lucru este posibil?! Mihaela Rădulescu și Andreea Marin vor fi colege. Vor conviețui și vor presta sub același acoperiș, în ”strânsoarea” aceluiași format. Mihaela Rădulescu va prezenta noul show de dans cu care PRO TV-ul va defila în această primăvară, iar Andreea Marin va fi jurat în emisiune. Dată fiind rivalitatea deloc mascată din ultimii ani, se naște o mare întrebare: cum vor lucra împreună cele două?

”Ştii întâlnirile alea la nivel înalt, unde preşedinţii de state îşi dau mâna, zâmbesc larg, dar doar pentru camere ? Cam aşa va fi. O să ne distrăm sigur. Dar ce contează cel mai mult e show-ul de pe scenă, acolo va fi fantastic. Un show grandios, în direct, pe care mă bucur să-l conduc că prezentator. Eu fac mereu diferenţa între muncă şi… restul întâmplărilor de viaţă. Joc în liga profesioniştilor de mulţi ani, ştiu să-mi fac meseria perfect”, a încercat să ne lămurească Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu și Andreea Marin vor fi colege. ”Am fost întrebată dacă sunt de acord!”

Dar cum s-a ajuns aici? Cum a primit diva de la Monaco vestea?

”Am fost întrebată dacă sunt de acord. Evident, am zis da fără rezerve. La muncă sunt colegă perfectă, acolo nu e nevoie să fim şi prieteni, ci să tragem toţi în aceeaşi direcţie, musai a succesului profesional. Eu aşa am văzut mereu lucrurile, pentru asta am fost mereu apreciată şi respectată de toţi cei cu care am lucrat şi lucrez”, ne-a dezvăluit Mihaela.

Așadar, Andreea a cam fost angajata cu acceptul Mihaelei. Până la urmă, Răduleasca era deja bine instalată în grila PRO-ului, aflându-se deja la al treilea sezon de ”Românii au talent”, o prestație de succes.

Rivalitatea dintre Andreea și Mihaela datează de ani buni. Acestea nu l-au împărțit doar pe Ștefan Bănică, ci și succesul la public.

 

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația
GSP.RO

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur