De Livia Lixandru,

”Musafir bombă!” sau ”feblețea mea din copilărie..” sunt doar două dintre reacțiile pe care le vor avea concurenții când vor afla că în această seară o vor avea ca invitată specială pe Mihaela Rădulescu. Vedeta a venit direct de la Monaco pentru a le face o surpriză concurenților ajunși la proba de eliminare.

Mihaela a adus fiecăruia câte o valiză cu ingrediente

Provocarea va fi cu atât mai mare pentru concurenți cu cât preparatele lor vor fi degustate de către Mihaela și jurați, care vor decide la finalul probei cine va părăsi competiția!

Chiar dacă vor fi vizibil emoționați de invitatul special, cei 8 concurenți aflați în pericol de eliminare nu vor renunța la speranță, ci vor lupta cu toate armele din dotare: ”Fac o farfurie de-o să le stea comentariile în gât!”.

În această seară, de la ora 22:30 descoperim cine nu se va ridica la standardele juraților și se va opri în această etapă din drumul spre titlul de MasterChef și marele premiu!

Citeşte şi:

S-au scos limitatoarele de viteză de pe cea mai periculoasă străduță din București, cu 12 accidente în ultimii 3 ani! Poliția spune că e doar temporar, pentru că „sunt deteriorate”

E-mailul care dovedește că Renault s-a înțeles cu subcontractorii săi să nu-și ia angajații reciproc și să țină salariile jos

Starea Libertății | Cum a văzut-o Dragoș Pătraru pe Elena Udrea la termenul din dosarul șpăgii de 3,8 milioane de dolari: „Cochetă și duhnind a opulență”

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente