Mergi direct la conținut »
Mihaela Tatu a slăbit peste 20 de kilograme. A spus tot despre care este secretul ei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihaela Tatu a slăbit peste 20 de kilograme. A spus tot despre care este secretul ei

Mihaela Tatu a slăbit peste 20 de kilograme. A spus tot despre care este secretul ei

Mihaela Tatu arată din ce în ce mai bine în ultima vreme. Fosta prezentatoare a emisiunii "De 3x femeie", de la Acasă TV a explicat cum se menține în formă.

De Dana Aramă,

Retrasă din lumina reflectoarelor de câțiva ani, fosta prezentatoare de televiziune s-a reprofilat. Este trainer ANC pe dicție, arta livrării discursului, dezvoltare personală și multe altele.

În ultima perioadă de timp, Mihaela Tatu a reușit să scape de kilogramele în plus, peste 20, și a mărturisit că se simte foarte bine în pielea ei.

”Acum mă simt confortabil în viața mea. M-am hotărât să trăiesc fain și trăiesc fain bucurându-mă de orice. Sunt sănătoasă, îmi văd de obiectivul meu, mă simt bine”, a declarat vedeta.

Într-o intervenție prin telefon la emisiunea „Agenția VIP”, de la Antena Stars, Mihaela Tatu, care în urmă cu ani s-a luptat cu o boală cruntă, a explicat cum reușește să se mențină în formă.

„Pe lângă faptul că sunt sănătoasă și că arăt bine, îmi văd de obiectivul meu. Adică fac sport, fac masaj și mă simt foarte bine. asta între două orașe, între două cursuri, între două evenimente”, a spus vedeta, care recent a afirmat că are o nouă relație.


Citește și: DOCUMENTAR/ Secretele din Arhivele Naționale. Cărți cu blesteme și un hrisov lung de 3,5 metri / VIDEO


 

Close
Închide
  Close