MENIU CAUTĂ
, de Claudiu Petrisor

Mihai Albu, presing la Tania Budi? | FOTO

Distribuie

Mare petrecere mare aseară dată de Oana Roman în cinstea zilei sale de naştere. Printre invitaţi s-a numărat şi Mihai Albu, care, deşi a venit singur la petrecere, s-a întreţinut toată seara cu Tania Budi, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu. Mai mult, creatorul de pantofi a postat pe contul său de Facebook şi o fotografie cu Tania. "Mâna de pe Tania Budi nu e a mea", a scris amuzat Mihai Albu, deşi se vedea evident că mâna respectivă îi aparţine.

Iulia (31 de ani) şi Mihai Albu (50 de ani) au hotărât să divorţeze, la sfârşitul lunii februarie. Cei doi au format un cuplu din 2004 şi au împreună o fetiţă, pe nume Mikaela.

Cine e Mihai Albu?

Mihai Albu este unul dintre cei mai celebri creatori de pantofi din România. Fost arhitect, acesta combină matematica, arhitectura şi arta în creaţiile sale, asemănătoare unor sculpturi. Designerul român foloseşte piele franţuzească pe care o decorează cu bijuterii, pene de păsări şi mici bucăţi de oglindă.

În 2010, designerul a intrat în World Records Academy, după ce a creat cei mai înalţi pantofi din lume, stabilind cu această ocazie un nou record mondial. Pantofii creaţi de Mihai Albu au fost comparaţi cu „o pereche de zgârie-nori”, având în vedere înălţimea tocurilor. Mihai Albu, supranumit pe site-ul World Records Academy drept „arhitectul de pantofi al României”, a creat o pereche de pantofi cu ajutorul cărora doamnele câştigă în înălţime nu mai puţin de 31 de centimetri. Preţul a fost şi el la înălţime, o pereche de astfel de pantofi costând aproximativ 1.200 de euro.
Foto: Facebook

Citește mai multe despre Divort Iulia si Mihai Albu și Iulia Albu pe Libertatea.

Comentarii