Mergi direct la conținut »
Mihai Bendeac, cucerit de o filipineză. Ce i-a zis actorul în fața tuturor
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihai Bendeac, cucerit de o filipineză. Ce i-a zis actorul în fața tuturor

Mihai Bendeac, cucerit de o filipineză. Ce i-a zis actorul în fața tuturor

Conturat drept „avocatul” concurenţilor şi deopotrivă susţinătorul lor în cel de-al optulea sezon „X Factor” la Antena 1, actorul Mihai Bendeac a trăit la intensitate maximă perioada audiţiilor. Alături de Vlad Drăgulin, Mihai Bendeac a avut ocazia să vadă primul concurenţii, şi nu de puţine ori s-a văzut nevoit să recunoască faptul că îi place foarte mult acest lucru.

S-a văzut foarte clar asta şi când în faţa lui şi-a fãcut apariţia o tânără domnişoară de 28 de ani, de origine filipinezã, care l-a fãcut pe Mihai Bendeac să exclame: „Dacă prestaţia ta pe scenă va fi în concordanţã cu felul în care arăţi, atunci totul va fi absolut minunat!”, i-a spus el tinerei. Prezenţa iubitului fetei în culise nu l-a descurajat deloc, aşa că înainte de a intra pe scenă i-a mai urat: „Să fie o prestaţie la fel de bunã cum eşti tu!”.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carlas Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în fiecare marți, de la 20:00, la Antena 1.

Citește și

Sportivii cu diete trăsnite. Obiceiurile alimentare ciudate ale unor vedete din sportul mondial

 

Close
Închide
  Close