MENIU CAUTĂ
05 Sep. 2018 16:26

Mihai Bendeac și-a dat colegul de gol, chiar de ziua lui. “Am împărțit tone de muncă, de alcool, râsete, plâns, femei“

Distribuie

Vlad Drăgulin a împlinit astăzi 28 de ani, iar cu această ocazie, bunul său prieten și coleg i-a transmis un mesaj pe contul de socializare.  Mihai Bendeac i-a urat la mulți ani, în stilu-i caracteristic.

„Este profesionist până la auto-flagelare. Asta ne-a unit. Oamenii nu pot înțelege cât a muncit băiatul asta și în ce stres am trăit noi doi ultimii 10 ani. Am împărțit tone de muncă, tone de alcool, râsete, plâns, femei. Îți mulțumesc pentru tot! LA MULȚI ANI! PS – Dacă viață îți va dărui 5% din cât ai oferit tu profesiei, ar însemna că vei fi unul dintre cei mai fericiți oameni din câți au existat. Dacă nu, asta e, vei rămâne și pe mai departe vai p**a ta. :))”, a fost mesajul lui Mihai Bendeac pentru Vlad Drăgulin.

Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin vor fi cei care vor avea grijă de concurenții ”X Factor” în acest sezon înainte de a intra pe scenă.

Citește și

VIDEO EXCLUSIV/ Mădălin Voicu, nostalgii din anii 70: „Eram prieten cu toți artiștii care veneau în România: Jacques Hustin, Johnny Hallyday, France Gall”

Citește mai multe despre vlad dragulin și Aniversare pe Libertatea.

Comentarii