MENIU CAUTĂ
17 Oct. 2017 12:07

Mihai Bendeac vine la “Chefi la cuţite”. Cei trei jurați au fost surprinși de apariția lui în cadrul show-ului

Distribuie

Mihai Bendeac vine la “Chefi la cuţite”. Roby Roberto, personajul interpretat de Mihai Bendeac în „Băieţi de oraş”, își va face apariția pe platou sperând că preparatul simplu pe care vrea să îl pregătească îi va îndeplini mamei sale dorința de a se afla în fața chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

Cu ochelari de soare și o ținută atent pregătită în stilul celebrului Roby Roberto, Mihai va fi supus la testul primei probe, dar nu este convins că această etapă nu îi va pune bețe în roate. Mărturisește că excentricul personaj pe care îl interpretează i-ar putea da mai mult curaj și inspirație la bancul de lucru, așa că actorul își va pune în această seară la bătaie toate abilitățile pentru a trece în etapa următoare.

Mihai Bendeac vine la Chefi la cuţite'. Cei trei jurați au fost surprinși de apariția lui în cadrul show-ului

Mihai Bendeac vine la Chefi la cuţite' și va găti un preparat ,,new age, fusion'

Va găti un preparat ,,new age, fusion', ce va fi condimentat cu nenumărate glume și ironii. Jurizarea pe nevăzute va fi de-a dreptul savuroasă, iar surpriza din spatele ușilor va stârni reacții spumoase din partea celebrului trio de jurați. Telespectatorii Antena 1 vor vedea în această seară de la ora 20:00 într-o nouă ediție a emisiunii dacă talentul, savoarea, sau spectacolul vor descrie apariția actorului la ,,Chefi la cuțite'. Peripețiile piperate ale invitatului special vor stârni hohote de râs în platoul emisiunii, care va găzdui diseară și multe alte rețete inedite și povești impresionante de viață ce se ascund în spatele farfuriilor de pe banda misterelor.

Citește și


VIDEO EXCLUSIV. Din cauza lor, nu poate pleca în vacanță! Detalii din viața plină de animăluțe a lui Nico


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Primăria Capitalei a „abandonat” trei panouri electrice sub Podul Basarab
Comentarii