Mergi direct la conținut »
Mihai Bobonete va fi nașul lui Cosmin Natanticu. L-a dat de gol că se însoară la toamnă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihai Bobonete va fi nașul lui Cosmin Natanticu. L-a dat de gol că se însoară la toamnă

Mihai Bobonete va fi nașul lui Cosmin Natanticu. L-a dat de gol că se însoară la toamnă

Mihai Bobonete va fi nașul lui Cosmin Natanticu! Interpretul cârciumarului Bobiță din serialul de comedie ”Las Fierbinți”, de la PRO TV, a scris pe pagina lui de Facebook că urmează să conducă la altar a patra pereche de fini, iar finul e... coleg de trust cu el.

De Ana Maria Marinescu,

Și Bobonete, și Natanticu sunt actori, amândoi fac comedie, iar dacă diferența de notorietate dintre ei era înainte mare, acum… se reduce vizibil pe zi ce trece – Cosmin apare la TV mai des ca Esca! Natanticu, ”căpitan de echipă” la emisiunea ”Pe bune?”, alături de Costi Diță, alt ”fierbințean”, și sub supravegherea prezentatorului Andi Moisescu, s-a înfipt bine la PRO TV, fiind luat în calcule și în alte proiecte ale televiziunii. În acest moment, în vedem și la ”Ferma vedetelor”, unde a intrat alături de Cătălin Neamțu – al treilea sezon al emisiunii e gândit pe cupluri, fie că e vorba de soț-soție ori doi prieteni foarte buni, care s-au înhămat împreună la reconstruirea unei ferme părăsite.

Mihai Bobonete va fi nașul lui Cosmin Natanticu

Revenind… ”Despre nuntă si botez cu perechea cu numărul 4! Va așteptăm la nuntă în septembrie! Să ne trăiască finii!!!”, a scris Bobonete, în dreptul unor fotografii cu el, soția lui, Cătălina și Cosmin Natanticu alături de viitoarea lui soție. Având în vedere că se vorbește în postare și despre… botez, putem trage concluzia că fie Natanticu a descoperit că va fi tată, fie e în negocieri avansate ca să devină. Mihai Bobonete și Cătălina, care este make-up artist de profesie, au doi copii, așa că-și pot ajuta viitorii fini cu sfaturi, când va veni barza.

Cosmin Natanticu si iubita

Cosmin Natanticu și iubita lui se vor căsători la toamnă, iar Bobonete și soția lui le vor fi nași!

Eliza Georgescu, viitoarea doamnă Natanticu, este cel puțin la fel de frumoasă ca Monica Bîrlădeanu, celebra brunetă care pare să-i fi căzut cu tronc lui Cosmin la ”Ferma vedetelor”. Prezentatoarea emisiunii de la PRO TV, actriță și fost manechin, i-a luat locul Iulia Vântur, stabilită în India, la cârma emisiunii, în cel de-al treilea sezon. Un sezon care i-a dat mari bătăi de cap echipei de producție


Catrinel Sandu și-a anunțat divorțul, dar acum se află în pragul unei decizii importante. Sfătuită să-și ierte soțul infidel!

Close
Închide
  Close