Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Imagini cutremurătoare de la înmormântare! Holograful Mihai Coman condus pe ultimul drum

VIDEO EXCLUSIV/ Imagini cutremurătoare de la înmormântare! Holograful Mihai Coman condus pe ultimul drum

Durere și suspine astăzi, la înmormântarea celui care a fost Mihai Coman, muzicianul nelipsit pe scenă de la marile concerte ale trupei Holograf.

De Florian Gheorghe,

Cel care și-a pus vocea în slujba trupei Holograf, ca backing vocal, dar și talentul de clăpar și inginer de sunet, Mihai Coman a fost înhumat la Cimitirul Parohial din Cățelu, în apropierea Bucureștiului, la căpătâi fiindu-i prietenii, foștii colegi de scenă și familia îndurerată.

Procesiunea religioasă s-a desfășurat într-o liniște apăsătoare. Numai vocea preotului s-a făcut auzită, căci îndoliații, încremeniți de durere s-au temut parcă să făcă vreun zgomot. L-au condus pe ultimul drum cei din familia Holograf Mugurel Vrabete,  Tino Furtună și soția sa, Edi Petroșel, Romeo Dediu, Emil Soumah,  impresarul formației, Aurel Mitran, colegii de la firma trupei de sonorizare și scenotehnică, tobarul Cătălin Dâlvărea, Vlady Cnejevici și Teo Boar.

Mihai Coman de la Holograf a fost înmormântat

O parte dintre aceștia  au fost și la capela Bisericii Sf. Nicolae din Institutul Politehnic unde s-a aflat depus trupul neînsuflețit al artistului ce s-a stins marți după o lungă luptă cu o boală ce s-a dovedit necruțătoare. În ultimii 25 de ani, Mihai Coman a fost membru al trupei lui Ștefan Bănică Jr., a cântat cu Sfinx Experience și împreună cu Laura Stoica.

FOTO: Adrian Manolache

Close
Închide
  Close