Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Mihai Morar a vorbit despre situațiile tensionate dintre el și soție: “Chiar avem certuri în bucătărie!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/Mihai Morar a vorbit despre situațiile tensionate dintre el și soție: “Chiar avem certuri în bucătărie!”

EXCLUSIV/Mihai Morar a vorbit despre situațiile tensionate dintre el și soție: “Chiar avem certuri în bucătărie!”

Mihai Morar și soția lui, Gabriela, au ajuns să aibă discuții în contradictoriu din cauza faptului că prezentatorul TV pune monopol pe bucătărie. Deși nu gătește, acesta ocupă spațiul alocat pentru pregătirea mâncării, încurcând-o astfel pe Gabriela.

Atunci când nu are emisiune la Radio ZU alături de colegul și prietenul lui, Daniel Buzdugan, sau nu este la Antena Stars, unde prezintă emisiunea “Răi da buni”, Mihai Morar se relaxează în familie, alături de Gabriela și gemenele lor, Mara și Cezara. În rest, își rezervă timp pentru el.

Eu stau cel mai mult în bucătărie din toată familia, dar nu ca să gătesc. Bucătăria este locul meu de liniște, mă trezesc inclusiv în weekend primul din cauza defectului profesional. Mă trezesc pe la 6.00 – 6.30 și acela e momentul meu cu mine, mi-l petrec în bucătărie. Stau mult în bucătărie, pentru că sunt pasionat de cafea. Fac cafea proaspăt prăjită. Până să beau o ceașcă, pot să arunc 5, pentru că nu îmi place la gust, o macin în bucătărie, adică e ritualul meu. După care mă pun să citesc cărți, reviste sau scriu. Deci bucătăria este cumva altarul meu din casă, dar nu mă ating de nimic altceva. Chiar avem certuri în bucătărie, avem certuri în casă din cauza faptului că am ocupat prea mult bucătăria cu cărțile mele, cu revistele mele, cu cafeaua, râșnița, etc și nu mai e loc pentru gospodine în bucătărie”, a declarat, pentru Libertatea, Mihai Morar.

E șoferul de lux al lui Daniel Buzdugan

În ceea ce privește prietenia cu colegul Daniel Buzdugan, aceasta durează de mai bine de 15 ani. Cei doi reușesc să se completeze perfect, secretele dezvăluindu-ni-le chiar Mihai Morar.

Daniel mă știe foarte bine, eu îl știu foarte bine, îi știu defectele, el îmi știe defectele și încercăm să facem slalom printre ele. Spre exemplu, dacă pe el îl deranjează sforăitul meu și pe mine mă deranjează sforăitul lui, întotdeauna când mergem undeva la un eveniment în țară, avem 2 camere, dacă se poate nu cu perete comun, ca să nu auzim sforâitul prin perete, în rest nu avem de ce să ne certăm.

De la mașini nu ne certăm pentru că el nu are permis de conducere, deci eu sunt șoferul lui de lux, de la femei nu ne certăm pentru că l-am cunoscut căsătorit , după care i-am luat bunul exemplu imediat, nu avem ce să împărțim, în afară de astea 3 ore de emisiune pe zi la radio Zu, chiar nu avem nimic de împărțit”, ne-a povestit, Mihai Morar, zilele trecute, la un concurs de clătite, unde a fost amfitrion alături de Daniel Buzdugan.

Foto: Facebook


Citeste si: Poezia lui Mihai Morar a stârnit reacții incredibile pe contul de socializare. “O să mă lași să te mai țin în brațe?”


Close
Închide
  Close