MENIU CAUTĂ
07 Aug. 2001 21:00

Mihai Niculescu, tanarul care a cedat tentatiei la „Vara ispitelor”

Distribuie

Dupa editia de sambata a emisiunii „Vara ispitelor” (PRO TV), parca si-a bagat dracu? coada in casa familiei Niculescu din cartierul Salajan. Mihai Niculescu (22 de ani), concurentul „mai slab de inger”, a cedat ispitei, Dalia Negulescu, si astfel si-a pierdut iubita, pe Simona, cea care urma sa-i devina sotie in toamna. Mai rau e ca lumea, dupa ce l-a vazut la televizor in ipostaze deloc cuminti cu Dalia, il judeca acum foarte aspru. Este apostrofat pe strada si nu face un pas singur. Mihai si mama lui au cedat nervos.
Cu lacrimi in ochi si vadit afectata de cele intamplate, mama lui Mihai a dorit sa-si spuna pasul: „Are si el partea lui de vina, nu trebuia sa fie atat de focos cu Dalia, mai ales ca stia ca sunt filmati. Ispita si-a facut datoria, n-am ce-i reprosa. Ce pot spune e faptul ca fiul meu a fost atras de suma de bani pusa in joc (1.000 de dolari) si nicidecum nu plecase de acasa cu gandul de a se distra cu ispita. El i-a promis Simonei ca va fi cuminte. Dar, acum, intreb si eu, asa, ca mama, ce barbat, care n-are decat 22 de ani, poate rezista unei femei sexy, care il ademeneste doar in costum de baie? El nu era pregatit pentru acest joc periculos”.
Ciudat este ca in momentul in care am dorit sa-i punem cateva intrebari si fiului ei, realmente distrus ca a pierdut-o pe Simona din cauza nesabuintei lui, Mihai a amutit. El n-a vrut sa scoata o vorba, pe motiv ca a semnat un contract cu PRO TV (prin care se angaja sa nu discute despre emisiune, decat cu acordul postului) si ca ii este frica de consecinte. Pana nu au ajuns la el acasa si doua reprezentate ale acestui post de televiziune n-a facut decat sa fumeze ca un turc. Premiul de 1.000 de dolari a fost luat de Simona, dar a promis sa-l imparta frateste cu fostul iubit: „Din acesti bani, ea a inapoiat cei 200 de dolari luati cu imprumut pentru nunta, iar mie mi-a dat, pana acum (luni, n.r.) 3.400.000 de lei. Am pierdut-o si pe Simona, iubirea vietii mele si nici cu Dalia n-am ramas. Sunt singur si sufar ca am pierdut respectul tuturor. Regret cele intamplate si as vrea sa-i transmit un mesaj iubitei mele, ceva care sa o mai linisteasca, dar mi-e imposibil sa ma adun. Am intrat in acest joc fara sa ma gandesc la consecinte si am pierdut mult. Poate, cu timpul, ea ma va ierta. Am ramas cu un costum de ginere in sifonier, iar ea cu o rochie de mireasa pe care mi-a jurat ca n-o va imbraca niciodata”.
Cu toate acestea, mama lui n-a fost nicicand de acord ca Mihai sa se insoare atat de devreme: „Nu mi-a placut de Simona. Era o rasfatata. Imi pare sincer rau insa ca el nu a apucat sa faca dragoste cu ispita lui, caci poate doar asa merita sa fie huiduit si parasit”.
Mihai povesteste reactia oamenilor de pe strada. „Luni dimineata, prietenul meu m-a invitat la o bere. Am plecat de acasa foarte trist si ne-am asezat la o terasa din cartier. Aici am fost huiduit de cativa baieti si chiar s-a lasat cu scandal. Am crezut ca vor sa ma si bata. Vazusera emisiunea si ma judecau acum foarte aspru. Toti sunt impotriva mea, lumea ma batjocoreste pe strada. Mi-e frica sa mai ies din casa, chiar si insotit”.

Comentarii