Mergi direct la conținut »
Mihai Petre, despre colegii de la Românii au Talent. Ce spune despre Andra, Florin Călinescu și Andi Moisescu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihai Petre, despre colegii de la Românii au Talent. Ce spune despre Andra, Florin Călinescu și Andi Moisescu

Mihai Petre, despre colegii de la Românii au Talent. Ce spune despre Andra, Florin Călinescu și Andi Moisescu

Mihai Petre, unul dintre cei patru jurați ai talent-show-ului „Românii au talent (PRO TV) ne lasă să-i cunoaștem și celalte laturi care-l compun ca om: ipostaza de tată, soț, prieten și artist.

În locul lui Mihai a fost… Mihaela Rădulescu. Crezi că ți-a „ținut locul cu succes?

Nu cred că este vorba despre a ține locul cuiva. Mihaela e un om și un profesionist extraordinar și a făcut o treabă fantastică în toți acești ani la „Românii au talent. Am apreciat întotdeauna profesionalismul Mihaelei și felul în care se dedică oricărui proiect în care este implicată.

 

Dacă ți-ai descrie colegii de la masa juriului, ce ai avea de spus despre fiecare?

Despre toți colegii mei am doar cuvinte de laudă, pentru că sunt adevărați profesioniști, în primul rând, sunt oameni de echipă, deseori mă inspiră și, pe lângă asta, și relația pe care o avem în afara platoului e una frumoasă.

Florin – mi se pare că este icon’ deja în show-ul de televiziune românesc și că absolut oricine are de învățat de la el, oricare dintre noi cei prezenți în showbiz putem fi inspirați de el. Are un umor imbatabil, o imaginație fantastică, știe ce să spună la momentul potrivit.

Citește mai departe pe www.libertateapentrufemei.ro, ca să afli ce părere are despre Andi Moisescu și Andra Măruță.

Close
Închide
  Close