Mergi direct la conținut »
Artă, politică și pilotaj. Mihai Sturzu de la Hi-Q umblă ...printre nori
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Artă, politică și pilotaj. Mihai Sturzu de la Hi-Q umblă ...printre nori

Artă, politică și pilotaj. Mihai Sturzu de la Hi-Q umblă …printre nori

18 ani petrecuți cu una dintre cele mai populare formații dance și un mandat de deputat l-au aruncat ”în aer” pe Mihai Sturzu care a dovedit că nivelul IQ-ului său este ridicat, dovadă că, la 38 de ani, a devenit pilot de linie.

De Florian Gheorghe,

Fostul membru Hi-Q este de găsit mai mult printre nori, căci este pilot al unei mari compani aeriene low cost ce operează în România. Surpriza multor pasageri care, în anii de glorie ai formației, au cântat de zeci de ori piesele lansate de Hi-Q atunci când îl recunosc membru al trupei, Mihai Sturzu, îmbrăcat în uniforma de pilot, și care acum ”cântă”  la comenzile unui masiv Airbus 320, de 50.000 tone.

 

După dizolvarea proiectului Hi-Q chiar în anul majoratului acestuia, Mihai s-a apucat de politică, devenind membru PSD, partid cu care a prins și un mandat de deputat în Parlamentul României iar apoi a candidat, fără succes, pentru primul post la Primăria Brașovului, oraș de unde este originar.

A devenit pilot de avion ultraușor în urmă cu șase ani iar anul trecut a luat examenele pentru a deveni pilot de linie. Mihai a intrat repede în pâine, fiind angajat din toamna lui 2017 la cea mai importantă companie low-cost străină ce operează în România.

Tot foști membrii ai Hi-Q, trupa pe care Mihai Sturzu a înființat-o în 1996, au fost și Florin Grozea, dar și solistele Dana Nălbaru (1996-2003, 2010-2014) de asemenea Nicoleta Drăgan (2003-2008).

CITESTE SI:

EXCLUSIV/ Gheorghe Ifrim, acid la adresa celor care ne conduc: “Oamenii politici se bat între ei, nu pentru țară”

Close
Închide
  Close