MENIU CAUTĂ

Reacția unui milionar îmbrăcat în cerșetor când i s-a refuzat accesul într-un restaurant: „Aș putea cumpăra acest restaurant…”

Distribuie

Un milionar din New York a vrut să vadă cum este tratat de angajații restaurantelor dacă nu este îmbrăcat la patru ace și hainele sale nu arată câți bani are în conturi. Chelnerul care i-a refuzat accesul într-un restaurant a fost șocat când cerșetorul i-a arătat o servietă plină cu bani și i-a spus că ar putea cumpăra tot localul doar pentru a-l concedia.

Coby Persin, o vedetă pe rețelele de socializare, a cărui videouri sunt urmărite de sute de mii de internauți a vrut să arate faptul că o carte nu trebuie judecată după copertă și a făcut un experiment  social.

Tânărul de 23 de ani, s-a îmbrăcat în cerșetor, a luat un sac de plastic în spate și a mers la un restaurant cerând o masă pentru el și prietenul său Ronaldo. Chelnerul i-a vorbit civilizat, dar i-a interzis să intre, l-a îndemnat să meargă să mănânce la McDonalds și l-a îndepărat de mai multe ori de scările de intrare când ”cerșetorul” încerca să-l sune pe prietenul său.

Surpriza chelnerului a fost atunci când Ronaldo, șoferul lui Coby, a apărut conducând un Rolls Royce decapotabil, iar cel pe care el l-a crezut ca fiind un cerșetor, a scos o valiză plină cu bani pe care i-a arătat-o.

„Ți-am spus că am bani. Nu este în regulă felul în care ai judecat oamenii doar după aparență. Aș putea cumpăra acest loc doar că te pot concedia – ai noroc!”, i-a spus Coby, după care a urcat în mașină și a plecat.


JURNAL DE FRONT DIN AFGANISTAN. Ziua 5: Sub amenințarea mașinilor capcană – VIDEO


 

Citește mai multe despre cersetor, milionar și restaurant pe Libertatea.

Comentarii