Sărbătorile de Paște nu mai sunt liniștite pentru Minodora, asta pentru că mama ei se află internată în spital de 18 zile. Artista a plecat cu sora ei la Timișoara pentru a fi alături mamei lor. Nici de pregătirile pentru Paște nu s-a mai ocupat, pentru că gândul ei a fost doar la mama sa.

„Mama e internată în spital, așteptăm să se facă bine. A fost ceva grav, a scăpat, acum e iar grav, iar recuperarea e foarte grea și de durată, din ce observăm. Sunt deja 18 zile de când este internată. Sunt la Timișoara, împreună cu sora mea și zi de zi așteptăm”, a declarat artista pentru playtech.ro.

Minodora a refuzat mai multe concerte, pentru că a vrut să fie tot timpul alături de mama ei. Artista a fost nevoită să urce pe scenă, însă sufletul ei era plin de durere și nu avea nici cea mai bună dispoziție.

„Nu văd nimic altceva în fața ochilor, nu-mi arde de nimic. Nu am mai luat spectacole, am însă mâine unul, nu l-am anulat și va trebi să merg să cânt, deși sunt într-o stare nu prea grozavă”, a mai spus cântăreața.

Minodora este foarte afectată de situația prin care trece mama ei, pe care ea o alintă Mica, și o perioadă a dispărut chiar și de pe rețelele de socializare. Fanii s-au îngrijorat când au văzut că nu mai este atât de activă pe social media, iar ea l-a spus că trece printr-o perioadă grea. „Trec printr-o perioadă grea. O am pe Mica mea internată în spital la Timișoara! O să revin când voi fi bine!”, a fost mesajul transmis de cântăreață.

minodora-si-mama-eiIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Mama împrumuta bani ca eu să pot merge la spectacole”

Mama i-a fost întotdeauna cel mai mare sprijin și a ajutat-o în cariera sa. De la vârsta de 14 ani, Minodora a muncit pentru a putea să se întrețină pe ea, dar și pe familia ei.

„Plângeam amândouă. Mica se zbătea. Ea nu avea de unde să dea. Mama împrumuta bani ca eu să pot merge la spectacole. Îmi lua costumații de la un prieten care avea magazin second-hand.

Mâncam doar eu un sendviș. S-a zbătut mult pentru mine. M-am chinuit de la 14 ani să mă lansez. Mama m-a ambiționat mereu, și pe mine și pe sora mea, să ținem capul sus, să nu fim invidioase și să avem demnitate. Chiar dacă eram mai sărăcuțe, nu am permis nimănui să ne trateze de sus”, a mai spus artista.

Urmărește-ne pe Google News