MENIU CAUTĂ
, de Simona Josan

Mioara Roman, la un pas de a ceda? Uite ce gest frumos au făcut fiicele ei pentru ea

Distribuie

Însă fetele ei, Oana și Catinca, se pare că nu și-au lăsat mama la greu. Prima și-a vândut vilă din Pipera pentru a o ajuta pe cea care i-a dat viață, iar cealaltă o susținea, atât moral cât și financiar, ori de câte ori este nevoie.
”Este important să aibă contact cu cotidianul. Fiecare avem momente în care putem ceda, dar mama este o femeie extrem de puternică, lucru caer s-a dovedit, și a făcut față întotdeuana problemelor”, a declarat Catinca Roman, care își susține moral mama.
Nici Oana nu-i întoarce spatele la greu părintelui. Aceasta a renunțat la visul de-o viață, de a avea casa ei, cu grădină, pentru a-și susține financiar și mama. Mai mult, mezina familiei Roman a declarat că, dacă va fi nevoie, își va primi mama în casa ei sau o va ajuta să-și procure o locuință.
”Am lăsat Pipera, deși visul meu fusese de a avea o casă cu grădină. Mi l-am îndeplinit cu forțele mele, dar unul dintre motivele pentru care mi-am vândut casa a fost să o ajut și pe mama cât pot. După care să am și eu ceva bani pentru zile negre, trebuie să mă gospodăresc. Eu am făcut această schimbare pentru a o ajuta pe mama. Dacă va fi nevoie o voi lua pe mama la mine. Însă dacă se va muta de acolo va vrea ca ea să aibă locul ei, și ne vom lupta pentru asta”, a precizat Oana la ”Poveștiri adevărate”.

Citește mai multe despre Oana Roman pe Libertatea.

Comentarii